Τα 5 κορυφαία προϊόντα αντιστρές της επιδερμίδας, σήμερα

gunaika-krema-prosopo
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Είτε πρόκειται για τον βαθύ καθαρισμό και την ανανέωση της κουρασμένης επιδερμίδας, είτε για την κάλυψη των σημαδιών γήρανσης, εδώ θα βρείτε όλες τις λύσεις.

Η σύγχρονη μάστιγα της θηλυκής ομορφιάς ξεκινά από μέσα. Λέγεται στρες και δημιουργεί με ύπουλο τρόπο ένα πλήθος βλαβών, οι οποίες υποκινούνται εν τω βάθει και εμφανίζονται σταδιακά στην επιφάνεια της επιδερμίδας του προσώπου: μόνιμα σημάδια έκφρασης (για τις νεότερες), βαθύτερες ρυτίδες (για τις λίγο μεγαλύτερες), επίμονη ξηρότητα (για όλες τις ηλικίες).

«Το επαγγελματικό, οικογενειακό ή προσωπικό στρες που βιώνει κάθε δραστήρια γυναίκα σε κάθε ηλικία, επηρεάζει έντονα τον οργανισμό με τελικό αποδέκτη την υγεία και την όψη της επιδερμίδας», λέει ο Dr Harold Lancer, ιδρυτής της μεγαλύτερης δερματολογικής κλινικής του κόσμου, στο Λος Άντζελες και συνεχίζει: «Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη θαμπή όψη του προσώπου ακόμη και σε κοπέλες κάτω των 30 έως και την βαθιά γερασμένη εικόνα σε γυναίκες που απέχουν χρόνια μακριά από τα 40».

Σε μια εποχή όπου οι επαγγελματικοί ρυθμοί είναι έντονοι, με την υγεία και τη λάμψη της ομορφιάς κάθε σύγχρονης γυναίκας να τίθενται μονίμως σε οδυνηρές δοκιμασίες, υπάρχουν  πέντε εύκολοι τρόποι που βοηθούν στην αντίσταση ενάντια στο στρες και του χρόνου που περνά.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ