10 συμβουλές από τις διασημότερες beauty stars όλων των εποχών

ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Τα μυστικά ομορφιάς που μόνο λίγες ξέρουν.

Χωρίς περιττά λόγια, εδώ είναι οι προσωπικές εκμυστηρεύσεις των δέκα πιο δημοφιλών γυναικών στον πλανήτη σχετικά με τους τρόπους που επιτυγχάνουν εντυπωσιακές εμφανίσεις κάθε φορά που τα φλας ανάβουν προς τιμήν τους.

«Μια γυναίκα γίνεται δυο φορές πιο όμορφη όταν χαμογελάει. Μαζί μ’ αυτό, προσθέτω και την κατάλληλη κρέμα ενυδάτωσης λίγο πριν κοιμηθώ και αμέσως μόλις ξυπνήσω».

- Beyoncé

Crème de la Mer, La mer: Ενυδατική κρέμα για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα χωρίς ρυτίδες.

«Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς μια καλή κρέμα ματιών. Γίνεται επιτακτική ανάγκη, ιδίως τις περιόδους που υποχρεώνομαι να δουλεύω πάνω από 12 συνεχόμενες ώρες την ημέρα».  

- Kate Winslet

Visionnaire Eye Cream Advanced Multi-Correcting Eye Balm, Lancome: Ενυδατική κρέμα ματιών κατά της κούρασης.

«Χρησιμοποιώ μονίμως προϊόντα περιποίησης που είναι εμπλουτισμένα με έλαια ω-3. Τίποτε πιο φυσικό, τίποτε πιο αποτελεσματικό για τις ρυτίδες μου, χρόνια τώρα».

- Gwyneth Paltrow

Extra Facial Oil, Bobbi Brown: Έλαιο με βιταμίνη Ε και έλαιο  jojoba, που δρουν άμεσα ενάντια στις ρυτίδες έκφρασης.

«Μετά τη βάση μακιγιάζ και λίγο έξτρα ρουζ, ψεκάζω σε όλο το πρόσωπό μου σπρέι σταθεροποίησης, ώστε να έχω τη σιγουριά ότι η εικόνα μου δεν θα δείχνει αλλοιωμένη κάτω από τα εκτυφλωτικά φλας των φωτορεπόρτερ ή των προβολέων του στούντιο».  

- Liv Tyler

De Slick Setting Spray, Urban Decay: Σπρέι σταθεροποίησης του μακιγιάζ.

«Ένα διάφανο και ταυτόχρονα λαμπερό bronzer -αντί για ρουζ-, αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να αναδεικνύει την μελαχρινή επιδερμίδα μου πιο φρέσκια, σε κάθε περίσταση».

-Eva Mendes

Μatte Radiance Baked Powder, Laura Mercier: Μπρονζέ πούδρα για ηλιοκαμμένη όψη (attica).

«Για να κάνω τα χείλη μου να φαίνονται φυσικά ροζ στις φωτογραφίσεις, επιλέγω ένα κραγιόν σε λαμπερή κόκκινη απόχρωση, το οποίο ταμπονάρω καλά με λίγο βαμβάκι και κατόπιν απλώνω μια ελαφριά στρώση υγρού lip gloss για περισσότερη λάμψη».  

-Halle Berry

Diorfic Mat 750 Fabuleuse, Dior: Ματ κραγιόν με απεριόριστη διάκρεια.

«Λατρεύω την αίσθηση που μου χαρίζει ένα σαπούνι σώματος  με λάδι ελιάς, και αγνά αιθέρια έλαια, ιδίως εκείνα που αφήνουν μια διαρκή ευωδιά από γιασεμί, ευκάλυπτο, κέδρο και καρύδα. Μετά από ένα τέτοιο μπάνιο δεν έχω την ανάγκη να φορέσω κάποιο άρωμα».

-Sarah Jessica Parker

Natural Soap, Apivita: Παραδοσιακό πράσινο σαπούνι με λάδι ελιάς (στα φαρμακεία).

«Επιλέγω τις αντηλιακές κρέμες που είναι ειδικά φτιαγμένες για μωρά και μικρά παιδιά. Αν αυτές εγγυώνται τη μέγιστη προστασία σε τόσο ευαίσθητες επιδερμίδες, γιατί να μην τις προτιμώ κι εγώ;».

- Shakira

Suncare Kids Protection Face & Body SPF 50, Korres: Παιδικό αντηλιακό σπρέι με φυτικά εκχυλίσματα (στα φαρμακεία).

«Λούζω τα μαλλιά μου, με σαμπουάν που έχουν στη συνθεσή τους έλαιο αργκάν  χρόνια τώρα. Αυτό το θαυματουργό έλαιο καθαρίζει απαλά τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει και επιπλέον τα προστατεύει από το φριζάρισμα το σπάσιμο και την ψαλίδα και τη θαμπή όψη. ».

- Catherine Zeta-Jones

Smoothing Oil Infused Shampoo, Kiehl’s: Σαμπουάν με έλαιο αργκάν.

«Προτιμώ εκατό φορές προτιμότερο να απλώνω στα μαλλιά μου αγνό λάδι καρύδας παρά οποιοδήποτε άλλο προϊόν conditioner. Έχω δει τεράστια διαφορά στην απαλότητα, τη θρέψη και την ενυδάτωση των μαλλιών μου»

- Emma Stone

Pure Tahiti Monoi Oil For Hair, Hei Poa: Λάδι καρύδας που επανορθώνει και δίνει λάμψη στα ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ