Τα ιδανικά αρώματα για κάθε τύπο άνδρα

andras-aroma
ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ό,τι πιο αισθαντικό και αρρενωπό μπορείτε να «φορέσετε» κάτω απ’ τα ρούχα, που θα προσυπογράφει την αυθεντική προσωπική σας αύρα.

Ό,τι ακριβώς επιτυγχάνει για την εικόνα και την αυτοπεποίθησή σας ένα μοντέρνο κούρεμα, ένα κολλαριστό πουκάμισο ή ένα tailor-made σακάκι, άλλο τόσο η ευωδιά που αποπνέει το δέρμα προσδιορίζει την προσωπική «υπογραφή» που χρειάζεται ένας σύγχρονος άνδρας για να ξεχωρίζει.

Κύριοι, ο παρακάτω οδηγός αποτελεί το κλειδί για την αναβάθμιση της αύρας σας. Αρκεί, εν πρώτοις, να μάθετε πώς θα διαλέξετε το κατάλληλο άρωμα για σας.

Οι διαφορές ανάμεσα σε ένα eau de toilette και ένα eau de parfum

Πολλοί άνδρες -εν αγνοία τους- θεωρούν ταυτόσημους αυτούς τους δυο όρους, όμως στην πραγματικότητα πρόκειται για εντελώς διαφορετικούς τύπους αρωμάτων, κυρίως όσον αφορά στη σύνθεσή τους.

Ένα eau de toilette περιέχει αρωματικά έλαια σε ποσοστό από 4 έως 10%, έχοντας την ικανότητα να διαρκεί περίπου έξι με οκτώ ώρες. Mπορεί να φορεθεί άνετα τόσο τις πρωινές όσο και τις βραδινές ώρες, αφήνοντας μια ευχάριστη αίσθηση και μυρωδιά στο δέρμα (και τα ρούχα).

Αν επιθυμείτε να φοράτε κάτι που θα μπορεί να διαρκεί ακόμη περισσότερες ώρες, επιλέξτε ένα eau de parfum. Περιέχει αιθέρια έλαια σε μεγαλύτερα ποσοστά (8 έως 15%), γεγονός που το καθιστά εντονότερο, όσο και αισθαντικότερο μιας και γίνεται ένα με το δέρμα σας.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ