«Game Of Thrones»: Τι ενθύμιο κράτησε ο «νάρκισσος» Kit Harington;

game-of-thrones
ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

«Ήμουν ο μόνος που κράτησε το άγαλμά του και θα το μετατρέψω σε σιντριβάνι» αποκάλυψε ο πρωταγωνιστής της σειράς του HBO.

Μετά από επτά σεζόν, η επική σειρά φαντασία «Game Of Thrones» οδεύει προς την ολοκλήρωσή της στις 14 Απριλίου, όταν και έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του τελευταίου συγκλονιστικού κύκλου. Όπως και άλλοι συνάδελφοί του, έτσι και ο πρωταγωνιστής της σειράς, Kit Harington, πήρε ένα ασυνήθιστο ενθύμιο από το σετ γυρισμάτων.

Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή της Zoe Ball, ο Harington αποκάλυψε πως πήρε σπίτι το άγαλμα του χαρακτήρα του Jon Snow από την κρύπτη στο Winterfell. Το συγκεκριμένο άγαλμα μάλιστα φαίνεται στο νέο teaser τρέιλερ του HBO, όπου εμφανίζονται αγάλματα του Snow και άλλων μελών της οικογένειας Stark.

HBO

«Κράτησα εκείνο το άγαλμα. Ξέρεις, εκείνο στην κρύπτη, το κράτησα. Το έστειλαν στο σπίτι μου οπότε το έχω στην αποθήκη μου. Πόσο λυπηρό είναι αυτό; Ήμουν ο μόνος που κράτησε το άγαλμά του. Τόσο ναρκισσιστής είμαι. Θα το μετατρέψω σε σιντριβάνι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 32χρονος ηθοποιός.

Αναφορικά με το μεγάλο φινάλε του «Game Of Thrones», ο Harington σχολίασε πως μπορεί να μην είναι χαρούμενος με αυτό, αλλά είναι «πολύ ικανοποιημένος» με το πώς ολοκληρώθηκε η σειρά. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα το δει ο κόσμος. Νομίζω πως είναι εξωπραγματικό, ελπίζω να αλλάξει ξανά την τηλεόραση όπως είχε κάνει αρχικά και να σπάσει τα όρια – νομίζω πως μπορεί» τόνισε ο Βρετανός ηθοποιός.