Το «The Crown» βρήκε την Margaret Thatcher του

gillian-anderson Vianney Le Caer
ΤΡΙΤΗ, 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Η Gillian Anderson συμφώνησε να υποδυθεί τη βρετανίδα πρωθυπουργό στη σειρά του Netflix.

Το Netflix ανακοίνωσε πως η Gillian Anderson θα ενσαρκώσει την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, Margaret Thatcher, στους επόμενους κύκλους της σειράς «The Crown». Τον ρόλο της Thatcher έχουν ερμηνεύσει στο παρελθόν, σε μικρή και μεγάλη οθόνη, οι Meryl Streep, Greta Scacchi και Andrea Riseborough.

Netflix

Σύμφωνα με άρθρο του Daily Beast, η πρώην πρωταγωνίστρια των «X-Files» θα εμφανιστεί δίπλα στην Olivia Colman ως βασίλισσα Ελισάβετ, την Helena Bonham Carter ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα και τον Tobias Menzies ως πρίγκιπα Φίλιππο όταν η σειρά φτάσει στα τέλη της δεκαετίας του 1970. Η Thatcher υπήρξε πρωθυπουργός της χώρας από το 1979 έως το 1990, οπότε η Anderson ενδέχεται να μην εμφανιστεί μέχρι τον τέταρτο κύκλο σειράς.

Ο Josh O’Connor έχει συμφωνήσει να υποδυθεί τον πρίγκιπα Κάρολο και η Emerald Fennell την Camilla Parker Bowles, αλλά παραμένει άγνωστο ποια ηθοποιός θα αναλάβει τον ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Σε προηγούμενη ανακοίνωσή του, το Netflix είχε αποκαλύψει πως ο τρίτος και τέταρτος κύκλος του «The Crown» θα γυριστούν back-to-back. Ο τρίτος κύκλος της σειράς αναμένεται να προβληθεί μέσα στη χρονιά.