Οι Foo Fighters μεταμορφώνονται για το Super Bowl

foo-fighters
ΤΡΙΤΗ, 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Η Gladys Knight θα ανοίξει την αυλαία στο Super Bowl, ενώ οι Maroon 5 θα εμφανιστούν επί σκηνής στο ημίχρονο του μεγάλου τελικού.

Οι Foo Fighters μας έχουν συνηθίσει σε σπαρταριστά και γεμάτο χιούμορ βιντεοκλίπ (όπως το κλασικό «Learn To Fly») και το νέο βίντεο για την επικείμενη εμφάνιση του Dave Grohl και της παρέας του στην Ατλάντα, μια μέρα πριν το Super Bowl, δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό.

Στην νέα ταινία μικρού μήκους που σκηνοθέτησε ο Grohl, το συγκρότημα εμφανίζεται ως μέλη της ομάδας αμερικάνικου ποδοσφαίρου San Fernando Jackalopes. Ο frontman των Foo Fighters παίζει τον ρόλο του Larry Butz, ενός οξύθυμου παίχτη που «δυσκολεύεται» να μείνει εκτός φυλακής αρκετά ώστε να παίξει με την ομάδα.

Δείτε τη νέα ταινία των Foo Fighters

YouTube

Σταδιακά εμφανίζονται και τα υπόλοιπα μέλη των Foo Fighters και γρήγορα γίνεται αντιληπτό πως η ομάδα δύσκολα μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ζωής στο NFL. Τα πράγματα δείχνουν σκούρα για την ομάδα όταν στρέφονται στις cheerleaders για στήριξη, οι οποίες όλες μοιάζουν εκπληκτικά με τον Grohl και την παρέα του.

Στο βίντεο, το οποίο έχει μια ρετρό αισθητική των 1970s, εμφανίζονται σε cameo ρόλους οι σχολιαστές του NFL Curt Menefee, Terry Bradshaw και Michael Strahan. Οι Foo Fighters θα παίξουν στις 2 Φεβρουαρίου, μια μέρα πριν τον μεγάλο τελικό του NFL μεταξύ των Los Angeles Rams και των New England Patriots. Η Gladys Knight θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ, ενώ στο ημίχρονο του αγώνα θα εμφανιστούν επί σκηνής οι Maroon 5.