Για ποιες ταινίες του μετανιώνει ο Michel Caine;

michael-caine Casey Curry
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

«Δεν ήταν μια από τις ονειρικές εμπειρίες μου» αποκάλυψε ο ηθοποιός για τη συνεργασία του με τον Steven Seagal.

Ο Michael Caine είναι ένας από τους πιο αγαπητούς Βρετανούς ηθοποιούς, έχοντας παίξει σε κλασικές ταινίες όπως τα «Ζουλού», «Άλφι», «Ληστεία αλά Ιταλικά» και «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα», μεταξύ πολλών άλλων. Παράλληλα όμως με τη συμμετοχή του σε σπουδαίες ταινίες, ο 85χρονος ηθοποιός έχει παραδεχτεί πως έπαιξε σε χαμηλότερης ποιότητας παραγωγές, για οικονομικούς λόγους.

Σε μια νέα συνέντευξη που έδωσε στο Rolling Stone, ο Caine ρωτήθηκε εάν υπήρχαν ταινίες τις οποίες μετανιώνει που απέρριψε. «Δεν έχω κάνει ποτέ αυτό το είδος λάθους» απάντησε ο ηθοποιός εξηγώντας πως τα «λάθη» του ήταν που δεν απέρριψε ορισμένες ταινίες. Μια από εκείνες που θα ήθελε να είχε απορρίψει ήταν η περιπέτεια «Σε επικίνδυνο έδαφος» το 1994 με πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη τον Steven Seagal.

O Michael Caine θα προτιμούσε να είχε πει όχι στο «Σε επικίνδυνο έδαφος».

«Δεν ήταν μια από τις ονειρικές εμπειρίες μου, για να το θέσω ωραία. Βρισκόμασταν στην Αλάσκα. Ήταν αρκετά ευχάριστος, αλλά δεν τον είδα πολύ – δεν έβγαινε πολύ από το τροχόσπιτό του. Ήταν ένας από τους κορυφαίους σε αυτό που κάνει, το jiu-jitsu. Δεν θα λογομαχούσα ποτέ μαζί του, δεν ήθελα να με πετάξει» αποκάλυψε με διπλωματικό τρόπο ο Caine.

Στην ίδια συνέντευξη ο βετεράνος ηθοποιός επανέλαβε τη στήριξή του στο Brexit, χαρακτηρίζοντας παράλληλα τον εαυτό του ως έναν «δεξιό σοσιαλιστή ή αριστερό συντηρητικό». Σχετικά με την απόφαση της χώρας του να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Caine εξήγησε πως θα προτιμούσε να είναι «φτωχός αφέντης παρά πλούσιος σκλάβος».