Πρώτη ματιά στο εξωπραγματικό ντοκιμαντέρ του Eminem για το Ντιτρόιτ

eminem Evan Agostini
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Το «Marshall From Detroit» δίνει στους θεατές μια μοναδική οπτική 360 μοιρών της αμερικάνικης μεγαλούπολης.

Ο Eminem έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ εικονικής πραγματικότητας με τίτλο «Marshall From Detroit» σε σκηνοθεσία του Caleb Slain. Το ντοκιμαντέρ παραγωγής του Felix & Paul Studios αποσκοπεί να δείξει την πόλη του Ντιτρόιτ μέσα από τα μάτια του ράπερ και θα κάνει την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ κινηματογράφου Sundance.

Δείτε το τρέιλερ του «Marshall From Detroit»

Στο τρέιλερ ο Eminem εμφανίζεται να συζητά με τον Sway Calloway, ενώ παράλληλα οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να δουν την γενέτειρα πόλη του ράπερ από όποια οπτική γωνία θέλουν με τη χρήση του ποντικιού. «Θέλαμε να βγάλουμε την “πραγματικότητα” από την εικονική πραγματικότητα και να δημιουργήσουμε κάτι πιο φανταστικό, αλλά και αληθές» δήλωσε στο Variety ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ.

«Το στούντιο μας έχει μια ιστορία όπου χρησιμοποιούμε τεχνολογία για να αφηγηθούμε ιστορίες σε νέους, πιο καθηλωτικούς τρόπους, να δημιουργήσουμε εμπειρίες που αποτελούν σύγκλιση του οικείου και του ασυνήθιστου. Το “Marshall From Detroit” είναι μια αστράπτουσα έκφραση αυτού, όπου σας καλούμε σε μια σουρεαλιστική βόλτα στο Ντιτρόιτ με τον ίδιο τον Eminem» συμπλήρωσε ο Paul Raphael του στούντιο παραγωγής.

Μετά την πρεμιέρα της ταινίας το ερχόμενο Σάββατο, το ντοκιμαντέρ θα γίνει διαθέσιμο τον Φεβρουάριο μέσω του Oculus Go του Facebook και του Rift VR.