Η αναγέννηση της Sandra Bullock στο Netflix

sandra-bullock
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Η χολιγουντιανή σταρ θα πρωταγωνιστήσει στη μεταφορά του πετυχημένου κόμικ επιστημονικής φαντασίας, «Reborn».

Μετά την τεράστια viral επιτυχία που σημείωσε το «Bird Box», η Sandra Bullock αναμένεται να αναλάβει χρέη εκτελεστικού παραγωγού και ενδεχομένως να πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του κόμικ επιστημονικής φαντασίας «Reborn» των Mark Millar και Greg Capullo. Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, ο σκηνοθέτης του «Η ταινία LEGO Batman» Chris McKay έχει ήδη συμφωνήσει με τους παραγωγού του Netflix.

Image Comics

Το «Reborn» αφηγείται της ιστορία μιας ηλικιωμένης γυναίκας που πεθαίνει σε ένα νοσοκομείο του Μανχάταν για να αναγεννηθεί «στην ακμή της» σε ένα μυστηριώδη μεταθανάτιο κόσμο που λέγεται Adystria. Εκεί έκπληκτη μαθαίνει πως κατοικούν μυθικά τέρατα και δράκοι, ενώ παράλληλα μαίνεται ένας αιώνιος πόλεμος μεταξύ καλού και κακού.

Αφού η ηρωίδα βρει ορισμένους από τους παλιούς φίλους της και τον πατέρα της, αποφασίζει να αναζητήσει τον σύζυγό της, ο οποίος αν και πέθανε πριν την ίδια, δεν βρίσκεται πουθενά στον φανταστικό κόσμο.

Το 2017 το Netflix απέκτησε τα πνευματικά δικαιώματα για τη μεταφορά των έργων του δημιουργού και συγγραφέα των «Kingsman» και «Kick-Ass» Mark Millar και έναν χρόνο αργότερα ανακοίνωσε πως σκοπεύει να δημιουργήσει μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη σε αυτά.