Νέος τηλεοπτικός ρόλος για την Kate Winslet

kate-winslet Gregory Pace
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη μίνι δραματική σειρά, «Mare of Easttown», του HBO.

Έχοντας κερδίσει ένα βραβείο Emmy για την ερμηνεία της στην μίνι δραματική σειρά «Mildred Pierce» του 2011, η Kate Winslet αποφάσισε να αναλάβει άλλον έναν τηλεοπτικό ρόλο στη νέα σειρά «Mare of Easttown».

Λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για την πλοκή της μίνι σειράς, η οποία θα αφηγηθεί την ιστορία μιας ντετέκτιβ σε μια μικρή πόλη της Πενσυλβάνια, κατά τη διάρκεια ερευνών ενός φόνου και ενώ η ζωή της καταρρέει. Ο Gavin O’Connor έχει συμφωνήσει να σκηνοθετήσει όλα τα επεισόδια, ενώ επικεφαλής της σειράς για λογαριασμό του HBO έχει τοποθετηθεί ο σεναριογράφος και δημιουργός της, Brad Ingelsby.

Με το χάσμα μεταξύ των τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών να έχει αμβλυνθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια, πολλά μεγάλα ονόματα του Χόλυγουντ έχουν στραφεί στη μικρή οθόνη με τεράστια επιτυχία.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η πολυβραβευμένη δραματική σειρά «Big Little Lies» με τις Reese Witherspoon και Nicole Kidman που σάρωσε τα βραβεία Emmy και ανανεώθηκε για έναν δεύτερο κύκλο.