Νέο ερωτικό μυθιστόρημα από τη συγγραφέα των «Πενήντα αποχρώσεων του γκρι»

peninta-apoxroseis-tou-gkri
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Το «συναρπαστικό και αισθησιακό παραμύθι» της E.L. James με τίτλο «The Mister» έχει περιγραφεί ως μια «Σταχτοπούτα του 21ου αιώνα».

Η συγγραφέας της σκανδαλιστικής σειράς βιβλίων «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι», E.L. James, πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο ερωτικό μυθιστόρημα με τίτλο «The Mister» στις 16 Απριλίου μέσω της Vintage Books.

Η James έχει αναφερθεί στο νέο μυθιστόρημα ως ένα «συναρπαστικό και αισθησιακό παραμύθι» και το χαρακτήρισε ως μια «Σταχτοπούτα του 21ού αιώνα». Σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις, το «The Mister» εστιάζει στις σχέσεις ενός Λονδρέζου «που σπάνια έχει κοιμηθεί μόνος» και μιας «δελεαστικά μυστήριας» όμορφης γυναίκας.

Έχουν περάσει περίπου οχτώ χρόνια από την έκδοση του πρώτου βιβλίου της σειράς «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι», που μεταφέρθηκε με τεράστια επιτυχία στην μεγάλη οθόνη. Αρχικά η James είχε σχεδιάσει να κυκλοφορήσει την σειρά ως τριλογία, αλλά λόγω της μεγάλης ζήτησης έγραψε άλλα δύο βιβλία, πουλώντας πάνω από 100 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Οι χαρακτήρες της E.L. James μεταφέρθηκαν στην μεγάλη οθόνη από τους Sam Taylor-Johnson και James Foley, το 2015, το 2017 και το 2018. Παρά τις κακές κριτικές και τα εφτά Χρυσά Βατόμουρα που έχουν αποσπάσει, οι τρεις ταινίες έκαναν θραύση στα box office, με συνολικά έσοδα 1,32 δισεκατομμυρίων δολαρίων.