«Ακτινοβολούν» οι πρωταγωνιστές του «Once Upon A Time In Hollywood»

once-upon-a-time-in-hollywood
ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie και Al Pacino μας ταξιδεύουν πίσω στη ζωηρή και μαγευτική δεκαετία του 1960.

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Quentin Tarantino συνεχίζονται με στόχο μια κυκλοφορία το καλοκαίρι. Το Vanity Fair βρέθηκε στο σετ των γυρισμάτων του «Once Upon A Time In Hollywood» και δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από το καστ της ταινίας. Με την ταινία να διαδραματίζεται το καλοκαίρι του 1969, όπως είναι φυσικό τα λαμπερά χρώματα κυριαρχούν, ενώ όπως συνηθίζεται στις ταινίες του Tarantino, η προσοχή στις λεπτομέρειες είναι αξιοσημείωτη.

Ο ηλιοκαμμένος Brad Pitt, ο οποίος ενσαρκώνει τον κασκαντέρ Cliff Booth, φορά ένα στενό κίτρινο t-shirt καθιστός σε ένα αυτοκίνητο του γκολφ. Ο Leonardo DiCaprio υποδύεται τον Rick Dalton, έναν τηλεοπτικό αστέρα που επιχειρεί να κάνει το άλμα στη μεγάλη οθόνη.

Στο άρθρο του Vanity Fair παίρνουμε και μια πρώτη ματιά του Al Pacino, ο οποίος υποδύεται τον χολιγουντιανό μάνατζερ Marvin Schwarz. Το highlight της φωτογράφισης όμως ενδέχεται να είναι η Margot Robbie στον ρόλο της Sharon Tate, με την Αυστραλή ηθοποιό να μεταφέρει το αγγελικό πνεύμα της Tate με μια δόση μελαγχολίας, δεδομένης της μοίρας της.

Πλάι στους DiCaprio, Pitt, Robbie και Pacino θα εμφανιστούν οι Bruce Dern, Timothy Olyphant, Lena Dunham, Luke Perry, Dakota Fanning, Clifton Collins Jr, Tim Roth, Michael Madsen και Scoot McNairy, μεταξύ πολλών άλλων.