Η Wonder Woman εκσυγχρονίζεται

wonder-woman
ΤΡΙΤΗ, 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Η τρίτη solo περιπέτεια της Αμαζόνας υπερηρωίδας της DC θα διαδραματίζεται στη σύγχρονη εποχή.

Η σκηνοθέτης του «Wonder Woman» αποκάλυψε πως η τρίτη ταινία της σειράς, εφόσον γυριστεί, θα λάβει χώρα στη σύγχρονη εποχή. Η πρώτη ταινία της σειράς διαδραματιζόταν στο Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ η υπόθεση της δεύτερης ταινίας, το «Wonder Woman 1984», εκτυλίσσεται στη δεκαετία του 1980.

Μιλώντας στο Hollywood Reporter, η Patty Jenkins εξήγησε πως αν και δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση για ένα δεύτερο σίκουελ, η ίδια θα προτιμούσε να μην γυρίσει «άλλη μια ταινία εποχής».

«Σίγουρα είναι ένα από τα πράγματα που συζητήσαμε. Δεν σκοπεύω να την γυρίσω στο παρελθόν, γιατί που θα πας; Πρέπει να προχωρήσεις μπροστά. Σίγουρα θα είναι μια σύγχρονη ιστορία. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω» δήλωσε χαρακτηριστικά η Jenkins.

Στη συνέχεια η Jenkins μίλησε για την επιθυμία θαυμαστών της DC να σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία «Justice League». «Βρίσκω εκείνες τις ταινίες να είναι εξαιρετικά μεγάλες προκλήσεις, νομίζω πως είναι φανταστικές όταν γίνονται σωστά» σχολίασε η σκηνοθέτης, συμπληρώνοντας πως είναι δύσκολο να συνδυαστούν τόσοι πολλοί χαρακτήρες από διαφορετικές περιόδους σε μια ταινία.

«Ελπίζω να μην κάνουμε ένα “Justice League” για λίγο καιρό, γιατί ανυπομονώ να δω όλες τις ταινίες τους. Θέλω να δω το “Aquaman 2”, θέλω να δω το “Flash”. Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά νομίζω πως όλοι πρέπει να έχουν την ευκαιρία τους να λάμψουν» κατέληξε η Jenkins.