Αντιμέτωπη με μήνυση η Gwyneth Paltrow για σοβαρό ατύχημα σε πίστα σκι

gwyneth-paltrow Matt Baron
ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Η χολιγουντιανή σταρ φέρεται να συγκρούστηκε με έναν σκιέρ, τον οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψε.

Ένας 72χρονος άνδρας έχει καταθέσει μήνυση κατά της Gwyneth Paltrow και ενός ski resort, αξιώνοντας αποζημίωση 3,1 εκατομμύρια δολαρίων για τραύματα από ατύχημα που φέρεται να προκάλεσε η χολιγουντιανή σταρ σε χιονοδρομική πίστα το 2016. Σύμφωνα με την μήνυση του Terry Sanderson, η Paltrow βγήκε εκτός πορείας και έπεσε πάνω του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και να σπάσει τέσσερα πλευρά.

Ο Sanderson ισχυρίζεται επίσης πως η Paltrow τον εγκατέλειψε στο βουνό και δεν έστειλε βοήθεια, αλλά και πως ένας εκπαιδευτής του resort κατέθεσε ψευδώς στην αναφορά του πως η ηθοποιός δεν ευθυνόταν για τη σύγκρουση. Το δυστύχημα συνέβη στις 26 Φεβρουαρίου 2016, σε πίστα αρχάριων του Deer Valley Resort στην πολιτεία της Γιούτα.

Shutterstock

Η δικηγόρος της ηθοποιού, Heather Wilson, δήλωσε στο Associated Press πως η υπόθεση δεν έχει βάση και ότι η Paltrow θα δικαιωθεί, ενώ η εκπρόσωπος του Deer Valley Resort απέφυγε να σχολιάσει, καθώς η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη. Σε συνέντευξη Τύπου, ο Sanderson εξήγησε πως του πήρε σχεδόν τρία χρόνια να καταθέσει την μήνυση λόγω προβλημάτων με προηγούμενους δικηγόρους, αλλά και εξαιτίας των δυσκολιών που αντιμετώπισε από τα τραύματά του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν επικοινώνησε με τους δικηγόρους της Paltrow, δεν απολογήθηκαν ή προσέφεραν κάποια αποζημίωση. Αντιθέτως, δήλωσε ο Sanderson, υπονόησαν πως μπορεί να βρεθεί ο ίδιος αντιμέτωπος με μήνυση. Ο Sanderson αντέκρουσε τον ισχυρισμό πως κατέθεσε τη μήνυση επειδή η Paltrow είναι μια πλούσια και δημοφιλής ηθοποιός, εξηγώντας πως τον ενόχλησε η αδιαφορία της.

Shutterstock / Andrea Raffin

«Θα ήθελα να δικαιωθώ, θα ήθελα να ακουστεί η αλήθεια μου» υπογράμμισε ο Sanderson. Σύμφωνα με τους δικηγόρους του Sanderson, η πλευρά της Paltrow δεν αρνείται την εμπλοκή της ηθοποιού στο δυστύχημα, θεωρούν όμως πως δεν έχει ευθύνη.