Η Monica και η Phoebe από τα «Φιλαράκια» ξανά μαζί

courteney-cox-elle-degeneres-lisa-kudrow Michael Rozman
ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Η Courteney Cox και η Lisa Kudrow επανενώθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή της Ellen DeGeneres.

Το τελευταίο διάστημα έχουν υπάρξει αρκετές επιστροφές εμβληματικών χαρακτήρων της μικρής και μεγάλης οθόνης, όπως της Carrie Bradshaw και του The Dude. Η τηλεοπτική εκπομπή της Ellen DeGeneres φιλοξένησε άλλη μια επιστροφή, αυτή των Courteney Cox και Lisa Kudrow, οι οποίες συμπρωταγωνίστησαν στα «Φιλαράκια».

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η καλεσμένη Cox έλεγε στην παρουσιάστρια πως αποφάσισε να επιστρέψει στα κοινωνικά δίκτυα μετά από ένα διάστημα αποχής, δημιουργώντας έναν λογαριασμό στο Instagram. Για την πρώτη ανάρτησή της, η DeGeneres εμφάνισε έναν κόκκινο καναπέ αντίστοιχο με αυτόν στο θρυλικό Central Perk café της τηλεοπτικής σειράς.

Αφού έκατσαν μαζί στον καναπέ και έβγαλαν φωτογραφίες, η παρουσιάστρια σχολίασε πως θα ήθελε να ήταν παρούσα και η Lisa Kudrow. Έτσι λοιπόν η Kudrow εμφανίστηκε επί σκηνής για να βρεθεί ξανά μαζί με την Cox, σκορπώντας μεγάλο ενθουσιασμό στο κοινό.

«Μακάρι να είχες την κιθάρα σου εδώ, θα ήταν διασκεδαστικό» είπε η DeGeneres στην Kudrow, με την ηθοποιό να απαντά «θα ήταν» και να αναρωτιέται στη συνέχεια «ποιος θα έπαιζε». Μετά την εκπομπή η Cox κράτησε τον λόγο της και δημιούργησε τον πρώτο της λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράστηκε μια φωτογραφία και ένα βίντεο που έβγαλε στην εκπομπή με τις Kudrow και DeGeneres.