Ανακοινώθηκαν τα πρώτα μέλη του καστ της ταινίας για τη ζωή του David Bowie

david-bowie Ray Stevenson
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Johnny Flynn, Marc Maron και Jena Malone θα πρωταγωνιστήσουν στην βιογραφική ταινία «Stardust» του Gabriel Range.

Η ζωή του David Bowie θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη από τον βραβευμένο με Emmy σκηνοθέτη Gabriel Range και τον σεναριογράφο Christopher Bell. Η βιογραφική ταινία «Stardust» θα εξιστορήσει το πρώτο ταξίδι του Bowie στην Αμερική το 1971, όταν και εμπνεύστηκε για την δημιουργία του Ziggy Stardust.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις ο Johnny Flynn έχει συμφωνήσει να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Marc Maron θα παίξει τον ρόλο του εκπρόσωπου δημοσίων σχέσεων του, ενώ η Jena Malone θα ενσαρκώσει την πρώτη σύζυγο του, την Angie.

Οι Johnny Flynn, Marc Maron και Jena Malone είναι τα πρώτα μέλη του καστ που ανακοινώθηκαν για το «Stardust».

«Ο Johnny Flynn είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ανερχόμενους ηθοποιούς της Μεγάλης Βρετανίας και ένας φτασμένος μουσικός» ανέφερε σε σχόλιο του ο ιδρυτής της Salon Pictures και διευθυντής δημιουργικού τμήματος Paul Van Carter. Τα γυρίσματα του «Stardust» θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της ταινίας.

O Flynn έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικές σειρές όπως «Lovesick», «Brotherhood» και «Vanity Fair», καθώς και ταινίες όπως το «Τα σύννεφα του Σιλς Μαρία» του Olivier Assayas και το «Κτήνος» του Michael Pearce. Ο Maron είναι κυρίως γνωστός ως stand-up κωμικός για τον ρόλο του στην σειρά «Glow», ενώ η Malone έπαιξε πρόσφατα στις ταινίες «Hunger Games».