Σε μπελάδες η Ariana Grande για το βιντεοκλίπ του «God Is A Woman»

ariana-grande-god-is-a-woman
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ένα άστοχο τατουάζ για το νέο single αποκάλυψε την «λατρεία» της Αμερικανίδας pop star για τις μικρές ψησταριές.

Η Ariana Grande ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον νέο της δίσκο με τίτλο «Thank U, Next», όμως ένα τραγούδια από το προηγούμενο άλμπουμ της, το «Sweetener» που κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, την έχει βάλει σε μπελάδες. Παράλληλα όμως η 25χρονη τραγουδίστρια αναγκάστηκε να παραδεχτεί την «λατρεία» της για τις μικρές ψησταριές, λόγω «αστοχίας» ενός νέου τατουάζ.

Οι νομικοί «πονοκέφαλοι» της Grande οφείλονται στον καλλιτέχνη Vladimir Kush, ο οποίος κατέθεσε μήνυση με τον ισχυρισμό πως το βιντεοκλίπ του «God Is A Woman» αντιγράφει ορισμένα έργα του. Πιο συγκεκριμένα ο Kush αναφέρει πως η σκηνή που απεικονίζει μια γυναίκα με την φλόγα ενός κεριού είναι «σχεδόν όμοια» με έργα ζωγραφικής που φιλοτέχνησε ο 1999 και 2000.

Invision/AP/REX/Shutterstock / Chris Pizzello

Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο του Time, ο καλλιτέχνης ζητά χρηματική αποζημίωση και απαιτεί να «κατέβει» το σχετικό βιντεοκλίπ από το διαδίκτυο. Εκπρόσωποι της Grande δεν έχουν προβεί σε κάποιο σχόλιο σχετικά με την μήνυση.

Πέραν όμως της δικαστικής περιπέτειας, η Ariana Grande αντιμετώπισε πρόσφατα την σαρκαστική διάθεση του διαδικτύου λόγω του νέου της τατουάζ. Η τραγουδίστρια αποφάσισε να τιμήσει το νέο single «7 Rings» με ένα τατουάζ στην παλάμη του χεριού της.

Δυστυχώς για την ίδια, οι ιαπωνέζικοι χαρακτήρες του νέου τατουάζ της μεταφράζονται ως «μικρή ψησταριά», κάτι το οποίο δεν πήγε απαρατήρητο από χρήστες του διαδικτύου. Τελικά η Grande είδε την χιουμοριστική πλευρά της ανορθογραφίας και σχολίασε πως είναι μεγάλη θαυμάστρια των μικρών ψησταριών.