Η Marvel ήδη σχεδιάζει την κινηματογραφική επιστροφή του Wolverine

x-men-last-stand
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ο Hugh Jackman αποχώρησε από τον ρόλο, όμως υπάρχει ένα μικρό παραθυράκι για cameo εμφανίσεις υπό προϋποθέσεις.

Μπορεί η Marvel να είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο της ψυχαγωγίας, όμως στο παρελθόν η εταιρεία κόμικς είχε βρεθεί αντιμέτωπη με το φάσμα της χρεωκοπίας. Για να μπορέσει να επιβιώσει, η Marvel είχε βγάλει σε πλειστηριασμό τα δικαιώματα για τις κινηματογραφικές μεταφορές των ηρώων της, με αποτέλεσμα στις μέρες μας κεντρικοί ήρωες – όπως οι X-Men και Fantastic Four – να μην αποτελούν μέρος του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.

Αυτό βέβαια ενδέχεται να αλλάξει στο μέλλον, όχι λόγω κάποιας συμφωνίας όπως αυτή με την Sony για τον Spider-Man, αλλά επειδή η Disney σκοπεύει να εξαγοράσει την Twentieth Century Fox. Εφόσον ολοκληρωθεί η εξαγορά, η Marvel (η οποία είναι θυγατρική της Disney) θα μπορέσει να ενσωματώσει τους X-Men και Fantastic Four στις ταινίες της.

Σύμφωνα με την παραγωγό Lauren Shuler Donner, η οποία εργάστηκε στις ταινίες «X-Men» από την αρχή του franchise, η Marvel έχει ήδη κάνει έναν σχετικό σχεδιασμό. Η Shuler Donner εκτίμησε πως η Marvel θα πρέπει να δείξει λίγη σύνεση με τους χαρακτήρες, για να μπορέσει να τους δώσει τον απαραίτητο χρόνο, όπως έγινε με τους «Εκδικητές».

Μια ιδιαίτερη περίπτωση είναι αυτή του Wolverine, του πιο δημοφιλούς ήρωα των X-Men. Η παραγωγός επιβεβαίωσε ουσιαστικά τις φήμες που θέλουν την Marvel να αναζητά έναν νέο ηθοποιό για τον ρόλο, καθώς ο Hugh Jackman έχει ξεκαθαρίσει πως έκλεισε ο κύκλος του.

Βεβαίως, στον κόσμο των κόμικ τίποτα δεν είναι ουσιαστικά αδύνατο, οπότε ο Jackman θα μπορούσε να κάνει μια cameo εμφάνιση ως γηραιότερος Logan, όπως αντίστοιχα η νεά υποψήφια για Όσκαρ animated ταινία του Spider-Man περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές εκδοχές του ήρωα από άλλες διαστάσεις.