Οι Beatles επιβιβάζονται στο τρένο για το Μπουσάν και ο τρόμος παραμονεύει

beatles-a-hard-days-night
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ένα ευφάνταστο mash-up τρέιλερ αποκαλύπτει την «τρομακτική» πλευρά της Beatlemania.

Ένας θαυμαστής των Beatles και των ταινιών τρόμου δημιούργησε ένα mash-up τρείλερ συνδυάζοντας αποσπάσματα από της κωμωδίας «Ξεφάντωμα με τους Μπιτλς» του Richard Lester με την κορεάτικη ταινία «The Train To Busan» του Sang-ho Yeon. Το τρέιλερ για την φανταστική ταινία – της οποίας ο τίτλος είναι «A Hard Day’s Nightmare» – είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Δείτε το τρέιλερ του «A Hard Day’s Nightmare».

To «Train to Busan» είναι μια από τις σπουδαιότερες σύγχρονες ταινίες τρόμου με ζόμπι, καθώς ξεφεύγει από τις νόρμες των αντίστοιχων αμερικάνικων παραγωγών.

Η καλτ κορεάτικη ταινία τρόμου κυκλοφόρησε το 2016 και εστιάζει σε μια σειρά γεγονότων όταν ξεσπά μια επιδημία ζόμπι σε ένα τραίνο με προορισμό το Μπουσάν. Στο τρέιλερ όμως δεν είναι τα ζόμπι που σπέρνουν τον τρόμο και προκαλούν τον πανικό, αλλά τέσσερις νεαροί τύποι από το Λίβερπουλ.

Η ταινία του Richard Lester σημείωσε τεράστια επιτυχία το 1964 και παρουσιάζει, κατά έναν ανάλαφρο τρόπο, μια τυπική μέρα στην ζωή των Beatles.

Ο δημιουργός του mash-up συνδύασε κατά έναν ευφάνταστο τρόπο μια κλασική σκηνή από την ταινία των Beatles όπου το συγκρότημα δημιουργεί χάος και πανικό στο τρένο από το Λίβερπουλ στο Λονδίνο, με την ζοφερή ατμόσφαιρα της ταινίας τρόμου του Sang-ho Yeon.