Πώς θα έχετε υπέροχη επιδερμίδα 10 λεπτά πριν μια σημαντική περίσταση

maska-prosopou
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Μια μάσκα άμεσης δράσης με υαλουρονικό οξύ είναι ο κρυφός σύμμαχός σας.

Ένα γεγονός που βιώνει κάθε δραστήρια γυναίκα είναι η έλλειψη καλού τόνου και λάμψης της επιδερμίδας της μεταξύ πολλών ραντεβού κατά τη διάρκεια της ημέρας. Και είναι πολύ άσχημη η αίσθηση μιας επιδερμίδας με ορατά σημάδια «απογύμνωσης» από την απαιτούμενη ενέργεια και ακτινοβολία που χρειάζεστε πριν μια πολύ σημαντική στιγμή της δουλειάς ή της προσωπικής σας ζωής.

 Υπάρχει όμως ένας πολύ καλός σύμμαχος για τέτοιες καταστάσεις, που χωράει άνετα μέσα στην τσάντα σας και που μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ακόμη και δέκα λεπτά πριν το ραντεβού σας: μια μάσκα με υαλουρονικό οξύ.

Το υαλουρονικό οξύ παράγεται εκ φύσεως στο δέρμα και λόγω της δομής του, έχει την ικανότητα να έλκει και να συγκρατεί υγρασία έως και 1000 φορές το βάρος του, γεγονός που το καθιστά το πιο αποτελεσματικό δερματολογικό συστατικό ενυδάτωσης. Ωστόσο, οι φυσικές πηγές του υαλουρονικού οξέος μειώνονται κατά τη διάρκεια του 24ώρου -κυρίως εξαιτίας του στρες και των εξωτερικών επιθέσεων που δέχεται η επιδερμίδα-, ενώ με το πέρασμα του χρόνου, τα μόρια του υαλουρονικού οξέος διασπώνται ραγδαία και αδυνατούν να παραχθούν φυσιολογικά, οδηγώντας σε μια εικόνα έντονα και μόνιμα αφυδατωμένου και εύθρυπτου δέρματος, με προδιάθεση στη δημιουργία ρυτίδων.

Μια μάσκα με υαλουρονικό οξύ μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η εφαρμογή της μπορεί να χαρίσει όλα όσα χρειάζεται η επιδερμίδα σας για να ξαναβρεί τη λάμψη της άμεσα και να καταστεί ανθεκτική στις φλεγμονές και στην αποδόμηση των μορίων του υαλουρονικού οξέος, που δημιουργεί η φυσιολογική γήρανση του δέρματος.

Διαλέξτε μια από τις φόρμουλες σε μορφή gel, κρέμας ή υφασμάτινης -full face- εφαρμογής και χρησιμοποιήστε τις κάθε φορά που θέλετε να δείχνετε άψογη εντός και εκτός γραφείου μέσα σε 10 λεπτά της ώρας.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ