Το HBO αποκαλύπτει τα κεντρικά πρόσωπα στο φινάλε του «Game Of Thrones»

game-of-thrones-season-8
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Μετά την ολοκλήρωση του όγδοου κύκλου θα ξεκινήσει η παραγωγή της πρίκουελ spin-off σειράς με την Naomi Watts.

Απομένουν περίπου δύο μήνες μέχρι την πρεμιέρα του όγδοου και τελευταίου κύκλου του «Game Of Thrones», όμως πέραν ορισμένων αινιγματικών αναφορών από διάφορους συντελεστές της επικής σειράς φαντασίας, λίγα πράγματα είναι γνωστά για το μεγάλο φινάλε.

Έχοντας μάθει από τις διαρροές στον έβδομο κύκλο της σειράς, το HBO έχει καταφέρει να κρατήσει μυστικό την πλοκή της σειράς, με αποτέλεσμα οι ειδήσεις να βγαίνουν με το σταγονόμετρο. Μετά τα πρόσφατα teasers, οι παραγωγοί της σειράς έδωσαν στην δημοσιότητα 14 νέες φωτογραφίες με 12 χαρακτήρες που (λογικά) θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην όγδοη σεζόν.

Στις φωτογραφίες εμφανίζονται οι Lena Headey ως Cersei Lannister, οι Kit Harington και Emilia Clarke ως Jon Snow και Daenerys Targaryen, ο Isaac Hempstead-Wright ως Bran Stark, ο Liam Cunningham ως Ser Davos Seaworth, η Maisie Williams ως Arya Stark, ο Nikolaj Coster-Waldau ως Jaime Lannister, η Sophie Turner ως Sansa Stark, ο Conleth Hill ως Varys, ο Peter Dinklage ως Tyrion Lannister, η Gwendoline Christie ως Brienne of Tarth και ο John Bradley ως Samwell Tarly.

HBO

Μετά την ολοκλήρωση του όγδοου κύκλου το ΗΒΟ έχει σχεδιάσει να ξεκινήσει την παραγωγή της spin-off σειράς, η οποία θα διαδραματίζεται δέκα χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του «Game Of Thrones».