Η Disney σχεδιάζει την τηλεοπτική επιστροφή των Muppets για το 2020

muppets
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ο Kermit, η Miss Piggy και η υπόλοιπη παρέα θα πρωταγωνιστήσουν σε μια νέα σειρά στο Disney+.

Έχουν περάσει περίπου πέντε χρόνια από την τελευταία εμφάνιση των Muppets, στην κωμωδία «Τα Μάππετς καταζητούνται» που σκηνοθέτησε ο James Bobin με τους Ricky Gervais, Ty Burrell και Tina Fey. Έκτοτε ο Kermit, η Miss Piggy και η υπόλοιπη παρέα εμφανίστηκε σε μια σειρά του ABC για ένα περίπου χρόνο και αγνοείται, όμως ένα άρθρο του Splash Report αποκαλύπτει πως η Disney ετοιμάζει μια νέα σειρά για την επερχόμενη υπηρεσία streaming της, το Disney+.

Σύμφωνα με το άρθρο ο Josh Gad και οι παραγωγοί Edward Kitsis και Adam Horowitz με θητεία στην τηλεοπτική σειρά «Once Upon A Time», έχουν αρχίσει τον σχεδιασμό της νέας σειράς των Muppets που φέρεται να τιτλοφορείται «Muppets Live Another Day». Στόχος των παραγωγών και της Disney είναι μια κυκλοφορία το 2020, όταν και θα βγει στον αέρα η νέα πλατφόρμα streaming.

Το ίδιο άρθρο αναφέρει πως η σειρά θα διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα της ταινίας «The Muppets Take Manhattan» του 1984, με την ομάδα να έχει πλέον διαλυθεί. Ο Kermit αποφασίζει να επανενώσει την παρέα όταν ο πιανίστας Rowlf εξαφανίζεται μυστηριωδώς.