Πώς θα ήταν ο κόσμος χωρίς τους Beatles;

yesterday-2019
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Το «Yesterday» των Danny Boyle και Richard Curtis δείχνει πώς θα ήταν αυτός ο εναλλακτικός κόσμος.

Οι Beatles θεωρούνται δικαίως ως ένα από τα πιο σημαντικά και εμβληματικά συγκροτήματα όλων των εποχών, αλλά έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα ήταν ο κόσμος εάν δεν είχαν υπάρξει ποτέ για τους άλλους παρά μόνο για εσάς; Πώς θα το εκμεταλλευόσασταν αυτό; Η νέα ρομαντική κωμωδία των Danny Boyle και Richard Curtis με τίτλο «Yesterday» έρχεται να δώσει μια απάντηση σε αυτό το βασανιστικό ερώτημα.

Δείτε το τρέιλερ του «Yesterday»

Στην ταινία που θυμίζει λίγο το «Επιστροφή στο μέλλον», ο Himesh Patel υποδύεται τον Jack Malik, ο οποίος χάνει τα δόντια και τις αισθήσεις του μετά από ένα ατύχημα με το ποδήλατό του. Όταν ξυπνήσει όμως βρίσκεται σε έναν κόσμο όπου οι Beatles δεν υπήρξαν ποτέ και μόνο αυτός τους θυμάται πια. Μια μέρα αρχίζει να ερμηνεύει τραγούδια όπως το «Yesterday», το «Hey Jude» και το «Let It Be», και όλοι νομίζουν πως τα έγραψε ο ίδιος.

Σύντομα λοιπόν ο πρωταγωνιστής γίνεται παγκόσμιος αστέρας της μουσικής και θεωρείται πλέον ως ο σπουδαιότερος μουσικοσυνθέτης όλων των εποχών. Καθώς όμως απολαμβάνει την τεράστια επιτυχία του, αρχίζει να νιώθει ενοχές για την απάτη του και το μόνο ίσως που φαίνεται να μπορεί να τον βοηθήσει να επιστρέψει στον κόσμο που ανήκει, είναι η φίλη του Ellie, την οποία ενσαρκώνει η Lily James.

Στην ταινία εμφανίζονται επίσης οι Ed Sheeran, Ana de Armas, Kate McKinnon και Lamorne Morris. Το «Yesterday» θα κάνει την πρεμιέρα του στις ευρωπαϊκές αίθουσες τον ερχόμενο Ιούνιο.