Οι Weezer διασκευάζουν το «Take On Me» των A-Ha με λίγη βοήθεια από «Stranger Things»

weezer-take-one-me-finn-wolfhard
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ο πρωταγωνιστής της σειράς του Netflix εμφανίζεται με τα άλλα μέλη των Calpurnia στο ρετρό και γεμάτο νοσταλγία βιντεοκλίπ.

Ο Finn Wolfhard του «Stranger Things» μαζί με τα μέλη του rock συγκροτήματος του, τους Calpurnia, πρωταγωνιστεί στο νέο βιντεοκλίπ των Weezer, το οποίο δεν είναι άλλο από μια διασκευή του κλασικής επιτυχίας των A-Ha, το «Take On Me». Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ διασκευών των Weezer με τίτλο «The Teal Album», όπου ερμηνεύουν κομμάτια των Toto, TLC και Michael Jackson.

Δείτε τη διασκευή του «Take On Me» από τους Weezer

YouTube

Το βιντεοκλίπ ξεκινά με τον Wolfhard να υποδύεται τον frontman των Weezer, Rivers Cuomo, ως έφηβο την δεκαετία του 1980. Καθώς ζωγραφίζει ακούγοντας μουσική στο Walkman του, η μητέρα του τον ενημερώνει πως έχουν έρθει οι φίλοι του. Αφού φύγει η μητέρα του για μια δουλειά, ο νεαρός «Cuomo» αρχίζει να κάνει πρόβα το νέο τους κομμάτι στο καθιστικό του σπιτιού.

Η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του «Stranger Things» έχει προγραμματιστεί για τις 4 Ιουλίου και το Netflix πρόσφατα έδωσε στην δημοσιότητα της αφίσα της νέας σεζόν. Εκεί εμφανίζονται η Eleven και ο Mike να κρατάνε χέρια, ενώ ο Will κοιτά προς την κάμερα, ενώ το βλέμμα των άλλων τριών της παρέας - Dustin, Lucas και Max – είναι στραμμένο προς τα πυροτεχνήματα στον ουρανό.