Η Avril Lavigne δεν είναι άλλη μια «χαζή ξανθιά»

avril-lavigne Stewart Cook
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Η Nicki Minaj συμμετέχει στο νέο single της Καναδέζας pop star.

Η Avril Lavigne θα επιχειρήσει ένα νέο comeback στην δισκογραφία με τον έκτος προσωπικό δίσκο της, το «Head Over Water», το οποίο κυκλοφορεί την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου μέσω της BMG. Η Καναδέζα pop star έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο single από το άλμπουμ με τίτλο «Dumb Blonde», στο οποίο συμμετέχει η Nicki Minaj.

Ακούστε το «Dumb Blonde» της Avril Lavigne με συμμετοχή της Nicki Minaj

«Μην αφήσετε ποτέ κάποιο να σας βάλει κάτω για αυτός που είστε. Σηκωθείτε. Πολεμήστε. Να είστε ο εαυτός σας. Αγαπήστε. Να είστε αυθεντικοί. Ευγενικοί. Βρείτε τον εαυτό σας και κατακτήστε τον. Αγνοείστε τα στερεότυπα» έγραψε την περασμένη εβδομάδα στο Twitter για το νέο κομμάτι της η Lavigne.

Σε ανάρτηση της η Minaj αποκάλυψε πως είναι θαυμάστρια της Lavigne για πολλά χρόνια και όταν πήγαινε στην δουλειά της άκουγε το πρώτο άλμπουμ της, το «Let Go» του 2002, κάθε μέρα.

H Lavigne απάντησε στην Minaj τονίζοντας πόσο ταλαντούχα και δυνατή γυναίκα είναι, ενώ συμπλήρωσε πως ακούει τα «Fly», «Starships» και «Bed» όλη την ώρα. «Γράψαμε το “Dumb Blonde” ως ύμνο για όλους έχουν πέσει θύμα στερεοτύπων ή υποτιμηθεί. Διατηρείστε την αυτοπεποίθηση σας και μην αφήστε σε κανέναν να σας πεις πως θα είστε. Ελπίζω να το αγαπήσετε» εξήγησε η Lavigne για το νέο της single.