Πυρά της Ellen Page κατά Liam Neeson

ellen-page Matt Baron
ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ο βετεράνος ηθοποιός αποκάλυψε πρόσφατα την ρατσιστική αντίδρασή του μετά από βιασμό μιας φίλης του.

Η Ellen Page άσκησε δριμεία κριτική στον Liam Neeson, χαρακτηρίζοντας «τόσο ρατσιστική» την αντίδρασή του στον βιασμό μιας φίλης του πριν από χρόνια. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Neeson μίλησε για το συμβάν προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις και αναγκάζοντάς τον να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

Στο περιθώριο συνέντευξης για την προώθηση της νέας της σειράς, «The Umbrella Academy» στο Netflix, η Page τόνισε: «Εάν θέλεις να παραδεχτείς κάτι τέτοιο, αναγνωρίζεις πως είναι τόσο, μα τόσο, ρατσιστικό».

Invision/AP/REX/Shutterstock / Andy Kropa

Ο Neeson εξήγησε πως το συμβάν συνέβη πριν από πολλά χρόνια και πως αναζήτησε βοήθεια όταν συνειδητοποίησε πόσο λανθασμένη ήταν η αντίδραση του.

«Μπορείς να το πεις και να το παραδεχτείς, αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος για την αντίδραση του κόσμου. Μπορούμε να παραδεχτούμε πράγματα και να απολογηθούμε – δεν μπορούμε να υποθέτουμε πως θα συγχωρεθούμε. Δεν μπορείς να το κάνεις με αυτήν την προσδοκία, γιατί τότε δεν είναι πραγματική απολογία» δήλωσε στη συνέχεια η Page.

Καταλήγοντας, η ηθοποιός σχολίασε πως «είναι τόσο δύσκολο να βρεις τα κατάλληλα λόγια για εκείνη τη συζήτηση, για να είμαι ειλικρινής. Είναι τόσο άσχημο».