5 σημαντικοί λόγοι για να επιλέξετε τις φυτικές βαφές μαλλιών

mallia
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Η τάση της επιλογής φυτικών προϊόντων για τη φροντίδα της επιδερμίδας είναι, πλέον, καθεστώς. Το ίδιο ισχύει και με τις βαφές των μαλλιών. Ιδού το γιατί.

Εν πρώτοις, είναι ανακουφιστικό να ξέρετε τι ακριβώς βάζετε στο κεφάλι σας, κυρίως, επειδή όλα περνούν μέσα στο δέρμα που έχει την πιο άμεση επαφή και διασύνδεση με τις ορμόνες σας -με μια λέξη: εγκέφαλος. Μάθετε όλες τις σημαντικές πληροφορίες, παρακάτω.

-Επειδή τα φυσικά συστατικά μιας βαφής μένουν πάνω στην τρίχα αλλά δεν διαπερνούν το φλοιό, η διαδικασία της βαφής δεν είναι επιθετική στο τριχωτό της κεφαλής. Αυτό, μεταφράζεται σε λιγότερο ρίσκο φλεγμονών, εμφάνισης πιτυρίδας ή αναφυλαξίας και αλλεργίας. Τα φυτικά χρώματα μαλλιών προσφέρουν ένα ελαφρύ αλλά θρεπτικό στρώμα χρώματος πάνω από την τρίχα, επιτρέποντας στα μόρια να δεθούν με τις υγιείς ίνες, γεγονός που σημαίνει πως το χρώμα θα παραμείνει ζωντανό και λαμπερό για περισσότερο χρόνο.

-Με μηδαμινά χημικά συστατικά στη σύνθεσή τους, οι φυτικές βαφές δεν βαραίνουν τα μαλλιά, προάγοντας έναν φυσικό όγκο, χωρίς τον κίνδυνο ξηροδερμίας. Επίσης, οι φυτικές βαφές βοηθούν στον περιορισμό της απώλειας σημαντικών πρωτεϊνών κατά το ξέπλυμα, καθιστώντας τις ιδανικές για τα αδύναμα μαλλιά.

-Εμπνευστείτε από τα χρώματα της Μητέρας Φύσης και επιλέξτε φυτικές βαφές για τα μαλλιά σας. Επιπλέον όφελος; Υγιή μαλλιά, τέλεια βαμμένα, με βαθιά οικολογική συνείδηση.