Ο Bradley Cooper «απέσυρε» τον Jackson Maine

bradley-cooper Matt Baron
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης εξήγησε γιατί θα τραγουδήσει με τη δική του φωνή το «Shallow» με την Lady Gaga στην τελετή των Oscars.

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Bradley Cooper, το ριμέικ του κλασικού musical «Ένα αστέρι γεννιέται», είναι υποψήφιο για οχτώ Όσκαρ στην 91η τελετή απονομής των βραβείων την Κυριακή. Μπορεί η δουλειά του Cooper να μην συγκίνησε την Ακαδημία, όμως οι επιδώσεις του στην μουσική δεν πέρασαν απαρατήρητες και θα ερμηνεύσει το «Shallow» με την Lady Gaga στην επίσημη τελετή.

Όσοι όμως περιμένουν να ακούσουν τον Cooper να ερμηνεύει το κομμάτι με την χαρακτηριστική προφορά του Νότου του Jackson Maine, θα απογοητευτούν. Σύμφωνα με δηλώσεις του ηθοποιού και σκηνοθέτη στην τηλεοπτική εκπομπή του Stephen Colbert, θα τραγουδήσει με τη δική του φωνή και όχι με αυτή του χαρακτήρα του.

CBS

«Έφυγε. Δεν θα προσπαθήσω να τον φέρω πίσω. Αλλά θα είμαι εγώ που θα τραγουδάω» δήλωσε ο Cooper στον Colbert την περασμένη Πέμπτη. Όπως εξήγησε στην συνέχεια, ο λόγος που πήρε αυτή την απόφαση ήταν το πρόσφατο ντουέτο του με την Lady Gaga στο Λας Βέγκας.

«Εκείνος ο τύπος οπωσδήποτε δεν είναι ένας rock star. Είδα ξανά το βίντεο και απλά μοιάζω με έναν χαζό τύπο από την Φιλαδέλφεια που τραγουδά με την Lady Gaga και σκέφτηκα πως ο Jackson έχει φύγει» σχολίασε ο Cooper.