O μετρ της κινηματογραφικής μουσικής Μichel Legrand στο Gazarte

o-metr-tis-kinimatografikis-mousikis-michel-legrand-sto-gazarte

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

Ένας αληθινός μύθος της μουσικής, ο Μichel Legrand έρχεται στο Gazarte για δύο βραδιές στις 12 και 13 Απριλίου.

«Δεν με ενδιαφέρει η δημοσιότητα. Ποτέ δεν δούλεψα γι’ αυτήν ή για την επιτυχία. Πάντα ακολουθούσα τα δικά μου μονοπάτια...» αναφέρει ο γνωστός μουσικός Michel Legrand και σε αυτή τη φράση έμεινε πιστός σε όλη τη μέχρι τώρα πορεία του.

Ο περίφημος Γάλλος συνθέτης κινηματογραφικής μουσικής θα βρίσκεται στην Αθήνα για δύο μοναδικές εμφανίσεις στο Gazarte. Για δύο βράδια θα έχουμε μπροστά μας, σε απόσταση αναπνοής, έναν ζωντανό θρύλο να παίζει τη μουσική που έγραψε για σπουδαία φιλμ, με αποκορύφωμα τη μουσική για τις «Ομπρέλες του Χερβούργου», αλλά και το μοτίβο από την ταινία «The Go Between», το τραγούδι «I will wait for you», το «Windmills of your mind» και πολλά ακόμα.

Ο Γάλλος συνθέτης και πιανίστας συνθέτει και δίνει συναυλίες για περισσότερα από 50 χρόνια. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους, εν ζωή, θρύλους της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Η αφοσίωσή του στη μουσική ταυτίζεται με την ίδια του τη ζωή.

Μετράει περισσότερες από 200 συνθέσεις έργων για κινηματογράφο, θέατρο και τηλεόραση, εκατοντάδες άλμπουμ, 3 βραβεία Oscar (και 13 υποψηφιότητες συνολικά) και 5 Grammy.

Αυτός ο πολυβραβευμένος συνθέτης των σάουντρακ έρχεται στο Gazarte μαζί με την ορχήστρα του για να μας χαρίσει απλόχερα μεγάλες επιτυχίες και ανεπανάληπτες στιγμές, μαζί με τη σοφία και τη συνταγή για μια ζωή γεμάτη δημιουργία και φως.

Πληροφορίες: Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι, στις 10 μ.μ., είσοδος 35, 50, 60 και 70€.