Η Miley Cyrus υπόσχεται ένα πειραματικό άλμπουμ

miley-cyrus
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Αποκάλυψε πως ο επόμενος «μωσαϊκό» δίσκος της θα συνδυάζει ψυχεδελικά, pop και hip-hop στοιχεία.

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από την κυκλοφορία του «Younger Now» και η Miley Cyrus ετοιμάζει ένα νέο άλμπουμ, το οποίο υπόσχεται πως θα είναι αρκετά πιο πειραματικό και τολμηρό. Όπως εξήγησε σε μια νέα συνέντευξή της στο Vanity Fair, στόχος της είναι να μην μπορεί να κατηγοριοποιηθεί το άλμπουμ της σε κάποια κατηγορία.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε πως θα ενσωματώσει ψυχεδελικά, pop και hip-hop στοιχεία στον ήχο της «κατά τον ίδιο τρόπο που μου αρέσει να είμαι περίπου χωρίς φύλο, μου αρέσει να νιώθω χωρίς να ανήκω σε κάποιο είδος μουσικής». Η Cyrus συμπλήρωσε πως το νέο άλμπουμ θα είναι «σαν ένα μωσαϊκό όλων των πραγμάτων που έχω κάνει».

BBC

O Mark Ronson συμμετέχει στο νέο άλμπουμ της Miley Cyrus.

Αναφορικά με την πρόσφατη συνεργασία της με τον Mark Ronson στο single του «Nothing Breaks Like A Heart», η Cyrus δήλωσε στην εκπομπή τού Ryan Seacrest πως το τραγούδι περιέχει «πολύ σημαντικά μηνύματα» τα οποία ήθελε να μοιραστεί. «Τι πραγματικά ραγίζει την καρδιά μας; Είναι η απώλεια παιδιών, η απώλεια ζωών – απλά όλη η βία που βλέπουμε κάθε μέρα».

«Στο βίντεο εστιάσαμε στην κουλτούρα του celebrity σε αντιδιαστολή με τα σημαντικά πράγματα στη ζωή και στο πώς μπορείς να παντρέψεις τα δύο επειδή η πολιτική είναι μεγάλο μέρος της ζωής μου, όμως η διασκεδαστική κουλτούρα της pop είναι επίσης κάτι που πραγματικά αγαπώ» εξήγησε στην συνέχεια η Cyrus. Σύμφωνα με την 26χρονη τραγουδίστρια, το νέο άλμπουμ (στο οποίο συμμετέχει ο Ronson) θα κυκλοφορήσει φέτος το καλοκαίρι.