Πρώτο teaser από τον «Ιρλανδό» του Martin Scorsese

martin-scorsese Jonathan Hordle
ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Robert De Niro, Al Pacino και Joe Pesci συμπρωταγωνιστούν στην βιογραφική ταινία για τον διαβόητο εκτελεστή της μαφίαςμ Frank Sheeran.

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα πρώτο teaser της νέα ταινίας του Martin Scorsese με τίτλο «The Irishman», η οποία αφηγείται την ιστορία του διαβόητου εκτελεστή της αμερικάνικης μαφίας Frank Sheeran και είναι βασισμένη στο «I Heard You Paint Houses» του Charles Brandt. Το τρέιλερ έκανε την εμφάνισή του κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Όσκαρ και, όπως αποκαλύπτει, η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το φθινόπωρο.

Δείτε το teaser τρέιλερ του «Irishman»

Το καστ του «The Irishman» του Martin Scorsese συμπεριλαμβάνει τους Robert De Niro, Al Pacino, Harvey Keitel και Joe Pesci.

Ο Robert De Niro ενσαρκώνει τον Sheeran, ο οποίος αφηγείται την εμπλοκή του στην εξαφάνιση και δολοφονία του συνδικαλιστή Jimmy Hoffa (Al Pacino). Στην βιογραφική ταινία εμφανίζονται επίσης οι Joe Pesci, Harvey Keitel, Anna Paquin, Bobby Cannavale και Ray Romano. Πρόκειται για την ένατη συνεργασία μεταξύ των De Niro και Scorsese, αλλά και η πρώτη φορά που ο Scorsese σκηνοθετεί τον Pacino.

Η ταινία βρίσκεται στα σκαριά για πολλά χρόνια και αποτελεί την πιο ακριβή παραγωγή του Scorsese, καθώς χρειάστηκαν εκτεταμένα ψηφιακά εφέ ώστε ο 75χρονος De Niro να «μεταμορφωθεί» στον 30χρονο χαρακτήρα του για τις flashback σκηνές. Η παραγωγή του «Irishman» ξεκίνησε μετά το φεστιβάλ των Καννών του 2016, ενώ το Netflix φέρεται να πλήρωσε 105 εκατομμύρια δολάρια για τα δικαιώματα παγκόσμιας διανομής της ταινίας.