Πρώην καμαριέρα του Michael Jackson καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

michael-Jackson
ΤΡΙΤΗ, 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

«Είδα πολλά χάδια, να τους χτενίζει τα μαλλιά με τα χέρια του και να τα φιλά» ισχυρίζεται η πρώην εργαζόμενη του μουσικού.

Η Adrian McManus, η οποία εργαζόταν ως καμαριέρα στο ράντζο Neverland του Michael Jackson για τέσσερα περίπου χρόνια, κατήγγειλε τον «Βασιλιά της Pop» για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων. Η πρώην καμαριέρα είχε καταθέσει εναντίον του Jackson στην δίκη του 2005, όπου ο μουσικός αντιμετώπισε 14 κατηγορίες και αθωώθηκε.

Σε μια εμφάνιση της στην εκπομπή «60 Minutes Australia» που θα μεταδοθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο, η McManus κατηγόρησε εκ νέου τον Jackson για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά και κακοποίηση, χαρακτηρίζοντας τον «χειραγωγό» και ισχυριζόμενη πως τον είχε δει να «χαϊδεύει» νεαρά αγόρια στο σπίτι του.

AP

Ο Michael Jackson πέθανε στο ράντζο Neverland το 2009 από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ενώ ετοιμαζόταν για ένα μεγάλο comeback στις ζωντανές εμφανίσεις.

«Όταν πήγαινα την επόμενη μέρα, τα εσώρουχα των νεαρών αγοριών ήταν είτε στο πάτωμα με του Michael είτε ήταν στο τζακούζι» δήλωσε η McManus. «Είδα πολλά χάδια, να τους χτενίζει τα μαλλιά με τα χέρια του, να τα φιλά. Δεν πίστευα ότι ήταν κατάλληλο γιατί δεν ήταν παιδιά του» εξήγησε στην συνέχεια η πρώην εργαζόμενη του μουσικού.

Οι νέες καταγγελίες της McManus ήρθαν στο φως μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», το οποίο επικεντρώνεται σε δύο νεαρούς άνδρες που ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Jackson. Η οικογένεια του «Βασιλιά της Pop» έχει διαψεύσει τους ισχυρισμούς και έχει κινηθεί νομικά κατά του HBO το ντοκιμαντέρ, αξιώνοντας 100 εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε ένα απόσπασμα της εκπομπής «60 Minutes Australia»