«Game Of Thrones», «Deadwood», «Watchmen», «Little Big Lies»: όλα στο νέο teaser του HBO

game-of-thrones
ΤΡΙΤΗ, 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Το teaser έδωσε νέες κλεφτές ματιές στις παραγωγές που το HBO έχει στα σκαριά.

Η περασμένη Κυριακή μπορεί να ανήκε δικαιωματικά στη μεγάλη οθόνη και τα Όσκαρ, όμως το HBO δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα και έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser τρέιλερ για τις παραγωγές που ετοιμάζει. Ανάμεσα σε αυτά είναι οι σειρές «Game Of Thrones», «Watchmen» και «Big Little Lies», αλλά και ταινίες όπως το «Deadwood».

Δείτε το νέο teaser του HBO

Όπως είναι αναμενόμενο το υλικό του «Game Of Thrones» ενθουσίασε περισσότερο από όλα τους συνδρομητές του ΗΒΟ, με αποκορύφωμα τους δράκους εν πτήση και μια αποσβολωμένη Arya Stark (Maisie Williams). Η επική σειρά φαντασίας ολοκληρώνεται με τον όγδοο κύκλο που θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο, αλλά το ΗΒΟ δεν σκοπεύει να αφήσει το Westeros, καθώς ετοιμάζει μια spin-off σειρά.

HBO

Ο Jeremy Irons πρωταγωνιστεί στο «The Watchmen».

Η ταινία «Deadwood» είχε προκαλέσει ενθουσιασμό στους θαυμαστές της σειράς, όμως το νέο teaser δεν δίνει πολλά στοιχεία για την πλοκή της. Αντίστοιχα και το υλικό του «Watchmen» με τον Jeremy Irons δεν αποκαλύπτει τίποτα ιδιαίτερο για την νέα μεταφορά του εμβληματικού graphic novel της DC.

Σχετικά με τον δεύτερο κύκλο του πολυβραβευμένου «Big Little Lies» το HBO δίνει μια νέα ματιά του χαρακτήρα της Meryl Streep, η οποία με έναν δραματικό τόνο ζητά να μάθει τι έγινε με τον γιο της, τον Perry, τον οποίο υποδύεται ο Alexander Skarsgård.

HBO

Η Meryl Streep εμφανίζεται στον δεύτερο κύκλο του «Big Little Lies» με την Nicole Kidman.

Το τρέιλερ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων υλικό από την κωμική σειρά «The Righteous Gemstones» του Danny McBride με τους Adam Devine και John Goodman, καθώς και την νέα δραματική σειρά του Russell T. Davies «Years And Years» με την Emma Thompson.