Η (original) παρέα του «Μπέβερλι Χιλς» επιστρέφει όπως δεν την περιμένατε

90210
ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες η παλιοπαρέα είναι ξανά μαζί με σαρκαστικές και σουρεαλιστικές meta διαθέσεις.

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές και αγαπημένες τηλεοπτικές εκπομπές των 1990s, το «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», θα επιστρέψει ξανά στη μικρή οθόνη με σχεδόν όλο το original καστ. Η διαφορά όμως σε σχέση με το προηγούμενο (και λιγότερο πετυχημένο) reboot του «90210» είναι πως η νέα σειρά θα έχει έναν σαφέστατα πιο χιουμοριστικό και meta τόνο, όπου οι ηθοποιοί θα υποδύονται ουσιαστικά πιο «ακραίες» εκδοχές των χαρακτήρων τους.

Σύμφωνα με άρθρο του Variety, οι παραγωγοί της Fox έχουν έρθει σε συμφωνία με τους Brian Austin Green, Tori Spelling, Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering και Gabrielle Carteris (δηλαδή τους David Silverman, Dona Martin, Brandon Walsh, Kelly Taylor, Steve Sanders και Andrea Zuckerman) για να επιστρέψουν στο νέο reboot.

«Έχοντας πάρει ο καθένας τον δρόμο του όταν έληξε η original σειρά πριν από 19 χρόνια, οι Jason, Jennie, Ian, Gabrielle, Brian και Toni επανενώνονται όταν ένας από αυτούς καταλήγει πως έχει έρθει η ώρα για να ξεκινήσουν ένα reboot του “Beverley Hills: 90210”» αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο, δίνοντας έτσι μια πρώτη γεύση για τον αυτοσαρκαστικό και σουρεαλιστικό τόνο της νέας σειράς.

Από το reunion δυστυχώς λείπουν δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια των πρώτων κύκλων της σειράς, η Shannen Doherty και ο Luke Perry, οι οποίοι ενσάρκωσαν του Brenda Walsh και Dylan McKay. Ο Perry ενδεχομένως ήταν απασχολημένος με τη συμμετοχή του στο «Riverdale» του CW, όμως η απουσία της Doherty δεν είναι ξεκάθαρη. Δεδομένου βέβαια του meta τόνου του reboot, τίποτα δεν αποκλείει cameo εμφανίσεις των δύο χαρακτήρων.