Το «Ένα αστέρι γεννιέται» επιστρέφει με έξτρα σκηνές και νέα τραγούδια

a-star-is-born
ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Lady Gaga, βραβεύτηκε με το Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού για το «Shallow».

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Bradley Cooper, το ριμέικ του «Ένα αστέρι γεννιέται», ήταν αναμφίβολα μια από τις ταινίες της χρονιάς που πέρασε και έλαμψε στα Όσκαρ χάρη στις ερμηνείες των πρωταγωνιστών και την μουσική της. Η τεράστια επιτυχία της ταινίας, παρά τον ανταγωνισμό του «Bohemian Rhapsody», είχε ως αποτέλεσμα οι παραγωγοί να πάρουν την απόφαση να ξανακυκλοφορήσουν την ταινία στους κινηματογράφους με πλούσιο έξτρα υλικό.

Η νέα εκδοχή του «Ένα αστέρι γεννιέται» θα περιλαμβάνει πολλές επιπλέον σκηνές, αλλά και μεγαλύτερες ερμηνείες των «Black Eyes», «Alibi» και μια a cappella εκδοχή του «Shallow». Επίσης θα υπάρχει σκηνές όπου ο χαρακτήρας της Lady Gaga τραγουδά του «Is That Alright?», ο Jackson Maine (Bradley Cooper) να ερμηνεύει το «Too Far Gone» και οι δύο μαζί να γράφουν ένα νέο τραγούδι, το «Clover».

REUTERS / MIKE SEGAR

Οι Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando και Andrew Wyatt ποζάρουν με το Όσκαρ για το «Shallow».

Στην τελετή απονομής των Όσκαρ της περασμένης Κυριακής, όπου η ταινία ήταν υποψήφια σε οχτώ κατηγορίες, η Lady Gaga κέρδισε το βραβείο καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού για το «Shallow», το οποίο έγραψε με τους Mark Ronson, Antony Rossomando και Andrew Wyatt. Καθώς παραλάμβανε το χρυσό αγαλματίδιο, η συγκινημένη Αμερικανίδα pop star υπογράμμισε πως δούλεψε πολύ σκληρά για να φτάσει εκεί που βρίσκεται και κάλεσε τον κόσμο να πολεμήσει για τα όνειρά του.