Συνεχίζει στη μικρή οθόνη η Julia Roberts

Julia-roberts Chelsea Lauren
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική μεταφορά του «Charlotte Walsh Likes To Win» για το Amazon.

Όπως πολλοί σταρ του κινηματογράφου, έτσι και η Julia Roberts αποφάσισε πρόσφατα να κάνει τα πρώτα της βήματα στη μικρή οθόνη και πρωταγωνίστησε στο «Homecoming» του Amazon. Μπορεί η ηθοποιός να μη συνεχίζει στον δεύτερο κύκλο της πετυχημένης σειράς, όμως θα παραμείνει στον χώρο της τηλεόρασης και θα παίξει στη μεταφορά του «Charlotte Walsh Likes To Win».

Το bestseller μυθιστόρημα του Jo Piazza επικεντρώνεται σε μια γυναίκα η οποία προσπαθεί να αποφασίσει τι θέλει να κάνει στην ζωή της. Η ιδεαλιστική Charlotte Walsh αφήνει τη δουλειά της ως υψηλόβαθμο στέλεχος στη Σίλικον Βάλλεϋ για να επιστρέψει με την οικογένειά της στη φτωχική γενέτειρά της στην Πενσυλβάνια, όπου σκοπεύει να ακολουθήσει πολιτική καριέρα με στόχο μια θέση στο Κογκρέσο.

Amazon

Ο πρώτος κύκλος του «Homecoming» με την Julia Roberts άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αρχικά η Walsh μένει άναυδη από την πίεση των αντιπάλων και των media, η οποία έχει αντίκτυπο στην οικογένειά της. Όταν μάλιστα οι πολιτικοί αντίπαλοί της μάθουν ένα μυστικό που θέτει σε κίνδυνο τις πολιτικές βλέψεις της, τότε η ηρωίδα αναγκάζεται να υπολογίσει το προσωπικό κόστος και να αναλάβει δράση.

Όπως και το «Homecoming», έτσι και το «Charlotte Walsh Likes To Win» αποτελεί παραγωγή των Amazon Studios. Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο του Deadline, ο δύο φορές υποψήφιος για Πούλιτσερ και δημιουργός της σειράς «Brothers & Sisters», Jon Robin Baitz, θα αναλάβει τη συγγραφή του σεναρίου.