Σαρώνει το νέο τραγούδι του νοτιοκορεάτη ράπερ Psy

saronei-to-neo-tragoudi-tou-notiokoreati-raper-psy

ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

«Gentleman» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του νοτιοκορεάτη Ράπερ Psy, που μετά την επιτυχία του, «Gangnam Style» - η οποία χορεύεται ακόμα από τους θαυμαστές του σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο - συνεχίζει να απασχολεί τη μουσική βιομηχανία, η οποία μετρά την επιτυχία του καλλιτέχνη με «κλικ» και επισκέψεις στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρονται και στην ιστοσελίδα του πρακτορείου Reuters, το βίντεο του «Gentleman» σημείωσε περισσότερες από 20 εκατομμύρια θεάσεις μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή που «ανέβηκε» στο διαδίκτυο, το περασμένο Σάββατο (13 Απριλίου).

Το πρώτο τραγούδι του Psy, με τίτλο «Gangnam Style», έχει σημειώσει μέχρι στιγμής ρεκόρ θέασης, με περισσότερες από 1,5 δισεκατομμύρια θεάσεις στην ιστοσελίδα του Youtube.

Αν και τα σχόλια των ακροατών – θεατών είναι μοιρασμένα σχετικά με το αν και κατά πόσο το νέο τραγούδι είναι καλό ή όχι, το «Gentleman» «σκαρφαλώνει» με ταχύτητα στα τσαρτς των χωρών του κόσμου, καταλαμβάνοντας την 8η θέση στη Βρετανία, την 7η στην Αυστραλία και τις πρώτες θέσεις στις σκανδιναβικές χώρες, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπεύθυνων του μουσικού «καταλόγου» iTunes της εταιρείας Apple.

Επιπλέον, η νέα επιτυχία του Psy κατέλαβε την 21η θέση στις επιλογές των ακροατών μέσω διαδικτύου, συνολικά, μετά από την ανάρτηση του βίντεο κλιπ στο internet. Και τα «κλικ» των διαδικτυακών επισκέψεων συνεχίζονται...