«Ένα αστέρι γεννιέται» με τη Brie Larson και τον Samuel L. Jackson

brie-larson-samuel-l-Jackson
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Οι δύο πρωταγωνιστές του «Captain Marvel» ερμήνευσαν το «Shallow» των Lady Gaga και Bradley Cooper.

Το «Shallow» από το «Ένα αστέρι γεννιέται» είναι αναμφίβολα ένα από τα τραγούδια της χρονιάς, αφού εκτός από τα charts κατέκτησε και τα Oscars. Το παθιασμένο ντουέτο της Lady Gaga με τον συμπρωταγωνιστή της, Bradley Cooper, ήταν μάλιστα ένα από τα highlight της πρόσφατης τελετής απονομής των βραβείων.

Θέλοντας να κλέψουν λίγη από την οσκαρική «αύρα» του πετυχημένου musical, η Brie Larson και ο Samuel L. Jackson έδωσαν μια δική τους ερμηνεία του «Shallow» στην πρόσφατη εμφάνισή τους στην τηλεοπτική εκπομπή του Jonathan Ross. Οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι συμπρωταγωνιστούν στο «Captain Marvel», δυσκολεύτηκαν λίγο με το κομμάτι και δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους, καθώς τους παρακολουθούσαν οι κριτές του «The Voice» Will.I.Am και Jennifer Hudson.

Δείτε τους Brie Larson και Samuel L. Jackson να ερμηνεύουν το «Shallow»

REUTERS / MIKE BLAKE

Η Lady Gaga διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες για σχέση με τον Bradley Cooper.

Η συγκλονιστική ερμηνεία των Lady Gaga και Bradley Cooper έδωσε τροφή σε φήμες για σχέση μεταξύ των δύο συμπρωταγωνιστών. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή του Jimmy Kimmel όπου διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες, ενώ χαρακτήρισε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως «τουαλέτα του διαδικτύου».

«Ναι, ο κόσμος είδε αγάπη και αυτό ήταν που θέλαμε να δείτε» δήλωσε χαρακτηριστικά η 32χρονη Gaga, συμπληρώνοντας πως το «Shallow» είναι ένα «ερωτικό τραγούδι» ενώ εξήγησε πως εργάστηκε σκληρά με τον Cooper για να το αποδώσει κατά αυτόν τον τρόπο στην τελετή των Όσκαρ.

Η πρώτη ταινία της Captain Marvel διαδραματίζεται την δεκαετία του 1990.

Το «Captain Marvel» σε σκηνοθεσία των Anna Boden και Ryan Fleck θα κάνει πρεμιέρα του στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 7 Μαρτίου με την Larson στον ομώνυμο ρόλο. Μαζί με τον Jackson, ο οποίος ενσαρκώνει για άλλη μια φορά τον Nick Fury στο cinematic universe της Marvel, εμφανίζονται οι Jude Law, Gemma Chan και Annette Bening.