Έφυγε ο Luke Perry στην ηλικία των 52 ετών

luke-perry Chris Pizzello
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Διακόπηκε προσωρινά η παραγωγή του «Riverdale» μετά τον ξαφνικό θάνατο του πολυαγαπημένου ηθοποιού.

Ο Luke Perry, γνωστός για τους ρόλους του στις τηλεοπτικές σειρές «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» και «Riverdale» πέθανε την Δευτέρα σε ηλικία 52 ετών. Ο πολυαγαπημένος ηθοποιός είχε διακομισθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο μετά από ένα βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στο σπίτι του την περασμένη εβδομάδα. Η είδηση του θανάτου επιβεβαιώθηκε από τον εκπρόσωπο του ηθοποιού σε δηλώσεις του στην Independent.

«Ήταν περιτριγυρισμένος από τα παιδιά του Jack και Sophie, την μνηστή του Wendy Madison Bauer, την πρώην σύζυγο του Minnie Sharp, την μητέρα του Ann Bennett, τον πατριό του Steve Bennett, τον αδερφό του Tom Perry, την αδερφή του Amy Coder και άλλους στενούς συγγενείς και φίλους. Η οικογένεια εκτιμά την τεράστια συμπαράσταση και τις προσευχές όλων προς τον Luke από όλο τον κόσμο. Δεν θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες προς το παρόν» δήλωσε στην συνέχεια ο εκπρόσωπος του Perry. Πολλοί φίλοι και συνεργάτες του Perry εξέφρασαν την θλίψη τους για τον θάνατο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρώτος μεγάλος ρόλος του Perry ήταν στην σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», όπου ενσάρκωσε τον Dylan McKay και γρήγορα έγινε ένας από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς αστέρες της εποχής. Μετά την ολοκλήρωση της σειράς το 2000, εμφανίστηκε σε σειρές όπως «Oz», «Jeremiah», «Windfall», «John from Cincinnati» και «Body of Proof».

Από το 2017 έπαιζε στο «Riverdale» τον Fred Andrews, πατέρα του πρωταγωνιστικού χαρακτήρα Archie Andrews. Πέραν της μικρής οθόνης, ο Perry εμφανίστηκε σε αρκετές κινηματογραφικές παραγωγές όπως «Buffy The Vampire Slayer», «Το πέμπτο στοιχείο», «Redemption Road» και την επερχόμενη ταινία του Quentin Tarantino, το «Once Upon A Time In Hollywood».

Μετά την αναγγελία του θανάτου του Perry, το τηλεοπτικό δίκτυο CW και οι παραγωγοί του αποφάσισαν να διακόψουν την προσωρινά την παραγωγή της σειράς. «Είμαστε βαθύτατα λυπημένοι που μαθαίνουμε σήμερα για τον θάνατο του Luke Perry. Ένα πολυαγαπημένο μέλος του “Riverdale”, της Warner Bros και της οικογένειας της CW, ο Luke ήταν όλα θα μπορούσε να ελπίζει κανείς: ένας εξαιρετικά ευγενικός, άψογος επαγγελματίας με μια γιγάντια καρδιά και ένας πραγματικός φίλος για όλους. Μια πατρική φιγούρα και ένας μέντορας για το νεαρό καστ της εκπομπής, ο Luke ήταν απίστευτα γενναιόδωρος και ενέπνευσε το σετ με αγάπη και καλοσύνη. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του Luke σε αυτές τις δύσκολες ώρες» αναφέρουν στο Twitter.