Ben Affleck: «Είμαι τυχερός που η Jennifer Garner είναι μητέρα των παιδιών μου»

Jennifer-garner-ben-affleck
ΤΡΙΤΗ, 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε ανοιχτά για τον αλκοολισμό και τις προσπάθειές του να γίνει καλός πατέρας.

Ο Ben Affleck και η Jennifer Garner οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους πριν από περίπου πέντε μήνες, όμως συνεχίζουν να διατηρούν καλές σχέσεις και μεγαλώνουν μαζί τα τρία τους παιδιά. Σε μια νέα συνέντευξή του, ο Affleck μίλησε για την οικογενειακή ζωή του, καθώς και τη μάχη που δίνει κατά του εθισμού στο αλκοόλ.

Μιλώντας στην Hoda Kotb στην εκπομπή «Today», ο ηθοποιός και σκηνοθέτης εξέφρασε την ελπίδα πως θα γίνει «καλός πατέρας» και ότι προσπαθεί «πολύ σκληρά» ως προς αυτό. «Είμαι τυχερός που έχουν μια υπέροχη μητέρα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Affleck για την Garner.

REX/Shutterstock / Matt Baron

Ο Affleck έχει μιλήσει δημόσια πολλές φορές για τα προβλήματα του με το αλκοόλ.

«Βοηθά τρομερά ώστε να είμαστε μαζί γονείς κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Νομίζω πως οι πατεράδες είναι σημαντικοί για τα παιδιά και έχουμε την ευθύνη να είμαστε εκεί για αυτά – να είμαστε παρόντες, να έχουμε τον νου μας, να είμαστε προσεκτικοί, να αποτελούμε μέρος της ζωής τους, να είμαστε εκεί όσο οι μητέρες. Αυτή είναι πραγματικά η κεντρική ενασχόληση στη ζωή μου» συμπλήρωσε ο Affleck.

Όταν η Kotb σχολίασε πως ο Affleck μιλώντας για την Garner έδινε την εντύπωση πως την αγαπά ακόμα, ο ηθοποιός απάντησε: «Ασφαλώς, είναι υπέροχη». «Ξέρεις, κάποιος είναι η μητέρα των παιδιών σου, θα είναι ο πιο σημαντικός, κεντρικός άνθρωπος στη ζωή σου και είναι καλό» τόνισε ο 46χρονος ηθοποιός. Αναπόφευκτα η συζήτηση πήγε στα προβλήματα εθισμού στο αλκοόλ που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν, αλλά και σχετικά πρόσφατα, ο Affleck.

Shutterstock

Η Jennifer Garner και ο Ben Affleck χώρισαν το 2015, μετά από δέκα χρόνια γάμου.

«Δεν με πειράζει να μιλάω για τον αλκοολισμό και το ότι είμαι αλκοολικός. Είναι κομμάτι της ζωής μου, είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστώ. Δεν χρειάζεται να καταπιεί την ταυτότητά μου και να είναι τα πάντα, αλλά κάτι το οποίο πρέπει να δουλεύει κανείς» εξήγησε ο ηθοποιός στην παρουσιάστρια της εκπομπής. «Νιώθω πως είχα ένα πρόβλημα και θέλω πραγματικά να αναφερθώ σε αυτό και είναι κάτι για το οποίο νιώθω περήφανος» κατέληξε ο ηθοποιός.