Η ηρωική πλευρά του Luke Perry

luke-perry David Buchan
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Είχε βρει έναν «επαγγελματικό» τρόπο για να καθησυχάζει ανήσυχα παιδιά κατά τη διάρκεια μιας πτήσης με μπαλόνια.

Ο ξαφνικός θάνατος του Luke Perry σκόρπισε μεγάλη θλίψη στον χώρο του θεάματος, με πολλούς συναδέλφους του να εκφράζουν τη λύπη τους, αλλά και να μοιράζονται αναμνήσεις με τον πολυαγαπημένο ηθοποιό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μια από τις πιο συγκινητικές και χαρακτηριστικές ιστορίες είναι αναμφίβολα αυτή του Colin Hanks.

Σε μια ανάρτησή του στο Instagram ο νεότερος Hanks αποκάλυψε πώς γνώρισε τον Perry στην αεροπορική επιστροφή του από το Μεξικό. Κατά τη διάρκεια της πτήσης δύο μικρά παιδιά είχαν αρχίσει να τσακώνονται και οι γονείς αδυνατούσαν να τα σταματήσουν.

«Τότε από το πουθενά εμφανίζεται ένας άνδρας από την πρώτη θέση – με καπέλο, γένια και γυαλιά ηλίου – και φουσκώνει ένα μπαλόνι. Το δένει και το δίνει σαν να προσφέρει ένα σπαθί σε βασιλιά. Γονατιστός, με το κεφάλι κάτω και τα χέρια ψηλά. Τα παιδιά ηρεμούν σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Το αεροπλάνο σχεδόν ξεσπά σε χειροκροτήματα. Άλλα δεκαπέντε λεπτά και πιθανότατα θα ξεκινούσε ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, αλλά προσγειωθήκαμε προτού συμβεί» εξήγησε ο Hanks.

Η συγκινητική ιστορία του Hanks όμως συνεχίστηκε στον τελωνειακό έλεγχο του αεροδρομίου. «Αφού είδα καλά τον τύπο είπα στη σύζυγό του πως νομίζω ότι αυτός με το μπαλόνι είναι ο Luke Perry. Όπως τα έφερε η τύχη, στεκόμασταν ο ένας δίπλα στον άλλο. Από το πουθενά γυρνά και μου λέει καλά λόγια για το “Fargo”, το οποίο με εξέπληξε».

Invision/AP/REX/Shutterstock / Chris Pizzello

Ο Hanks χαρακτήρισε την κίνησή του με το μπαλόνι «επαγγελματική» και κάτι που δεν μπορεί να διδάξει κανείς. Απαντώντας, ο Perry εξήγησε πως πάντα έχει ένα-δυο μπαλόνια στην τσέπη, για να τα δίνει σε παιδιά που ουρλιάζουν κατά τη διάρκεια πτήσεων. «Δεν ξέρω εάν αυτό είναι αληθινό, αλλά δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω. Ο τύπος φαινόταν πραγματικός κύριος. Έφυγε πολύ νωρίς. Επίσης, θα ξεκινήσω να ταξιδεύω με μερικά εξτρά μπαλόνια» κατέληξε ο Hanks.