Παρουσιάστρια του BBC γέννησε στους ήχους του «Firestarter» των Prodigy

keith-flint
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Η περήφανη μητέρα υπογράμμισε πως δεν μετανιώνει.

Ο τραγικός θάνατος του εμβληματικού frontman των Prodigy, Keith Flint, στην ηλικία των 49 ετών συγκλόνισε τον χώρο του θεάματος. Πολλοί φίλοι και συνεργάτες μοιράστηκαν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους για τον Βρετανό μουσικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η παρουσιάστρια του BBC, Fiona Mills, η οποία αποκάλυψε πως γέννησε τον πρώτο της γιο με μουσική υπόκρουση από τους Prodigy. Όπως εξήγησε στην ανάρτησή της, η Mills είχε σχεδιάσει να παιχτεί μουσική της Ιρλανδής τραγουδίστριας Enya κατά τη διάρκεια του τοκετού. Πάνω στον πανικό του όμως, ο σύζυγός της πήρε μαζί του το λάθος mixtape στο μαιευτήριο.

REX/Shutterstock

«Γέννησα τον πρώτο μου γιο συνοδεία του “Firestarter” επειδή μέσα στον μεγάλο του πανικό, ο σύζυγός μου πήρε την λάθος κασέτα. Αντί να γεννήσω με την Enya και τους ήχους των ωκεανών, ήταν με τους Prodigy» έγραψε η Mills, συμπληρώνοντας πως «δεν μετανιώνει» για το λάθος.

Η ανάρτηση της Mills γρήγορα έγινε viral στο Twitter και συγκέντρωσε πάνω από 67.000 likes και εκατοντάδες σχόλια και απαντήσεις. Πολλοί χρήστες της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης έγραψαν πως βρήκαν ιδιαίτερα διασκεδαστική και συγκινητική την ιστορία, με έναν να εξηγεί πως ο γιος της «είχε το καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή».

«Αυτό είναι το πιο αστείο, το πιο θλιβερό και το πιο βρετανικό πράγμα. Πάω στοίχημα πως ήταν γρήγορος τοκετός» έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος «επέκρινε» τον σύζυγο της Mills για την επιλογή του, θεωρώντας πως το «Breathe» θα άρμοζε περισσότερο για την περίσταση.