«Game Of Thrones»: Έφτασε το πρώτο τρέιλερ του όγδοου και τελευταίου κύκλου

game-of-thrones
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Οι θεωρίες για τις ανατροπές στην πλοκή και τη μοίρα των πρωταγωνιστών δίνουν και παίρνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έχει απομείνει σχεδόν ένας μήνας μέχρι την πρεμιέρα του όγδοου και τελευταίου κύκλου της επικής σειράς φαντασίας «Game Of Thrones» και μετά από πολλά teasers το HBO έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ.

Όπως είναι αναμενόμενο, το νέο τρέιλερ διάρκειας σχεδόν δύο λεπτών «έχει βάλει φωτιά» στους κύκλους των θαυμαστών της σειράς καθώς είναι γεμάτο ενδείξεις για την έκβαση της πλοκής, αλλά και την οριστική μοίρα των πρωταγωνιστών. Τόσο οι παραγωγοί, όσο και οι ηθοποιοί πάντως έχουν μιλήσει αινιγματικά για το μεγάλο φινάλε, διατηρώντας έτσι την αγωνία στο κατακόρυφο.

Στις πρόσφατες αφίσες του νέου κύκλου ο χαρακτήρας του Kit Harington, ο Jon Snow, κάθεται στο Σιδερένιο Θρόνο με την ίδια στάση του Ned Stark (Sean Bean) στις αντίστοιχες promotional φωτογραφίες της πρώτης σεζόν. Αυτό έχει δώσει τροφή σε φήμες πως ο Snow δεν θα επιβιώσει, αφού ο Stark πέθανε στον πρώτο κύκλο της σειράς.

Σύμφωνα με μια άλλη θεωρία που έχει αναπτυχθεί, η Cersei Lannister (Lena Headey) μπορεί να αποδειχτεί τελικά πως είναι η απροσδόκητη σωτήρας του Westeros, η οποία θα έρθει σε σύγκρουση με τον «πραγματικό εχθρό» της σειράς, που τελικά δεν θα είναι άλλος από τον Bran Stark (Isaac Hempstead Wright).

Σε κάθε περίπτωση οι θαυμαστές της σειράς θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή μέχρι τις 14 Απριλίου, όταν και θα προβληθεί το πρώτο από τα έξι επεισόδια της τελευταίας σεζόν. Μετά την ολοκλήρωσή της, το HBO σκοπεύει να ξεκινήσει τα γυρίσματα της spin-off σειράς με τη Naomi Watts.