3 πρωτόγνωρα μακιγιάζ, που έκαναν «πασαρέλα» στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού

jamieweihuang Photo by @_saskialawson
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Αυτά τα βλέμματα εκτόπισαν τις δημιουργίες των σχεδιαστών ρούχων και εκτόξευσαν την αίγλη των μοντέλων στον ουρανό.

Η εβδομάδα μόδας του Παρισιού ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες, με τις συλλογές των μόδιστρων να αφήνουν με το στόμα ανοιχτό τους θεατές. Όμως εμείς, κάναμε focus μόνο στα πρόσωπα που παρήλαυναν στις «βαριές» πασαρέλες της Μέκκας της μόδας. Είδαμε επιδερμίδες τόσο λαμπερές και φρέσκες, που στην πραγματικότητα έκλεψαν την παράσταση, αναδεικνύοντας το super-pop μακιγιάζ σε κυρίαρχο trend της άνοιξης και του καλοκαιριού. Τι ακριβώς είδαμε και ενθουσιαστήκαμε και πώς μπορείτε να το πετύχετε κι εσείς στην εικόνα σας;

Xείλη glossy-ombre
Ενώ είμαστε αρκετά εξοικειωμένες με την τεχνική ombre στα μαλλιά, είναι αλήθεια ότι δεν περιμέναμε να το φανταστούμε σαν τάση στα χείλη. Η make-up artist Miranda Joyce αποκάλυψε στο Instagram ότι η τεχνική βασίζεται σε μια «βουτιά» μέσα σε νέον-κοραλλί για τη βάση των χειλιών, με ένα ξέσπασμα λάμψης στις άκρες, στο φυσικό τόνο της επιδερμίδας των χειλιών.

Bold blush
Αυτή η τολμηρή εμφάνιση ρουζ, μολονότι μοιάζει ακραία, εντούτοις μεταμορφώνει ακόμη και την πιο θαμπή επιδερμίδα σε ό,τι πιο σέξι υπάρχει. Την είδαμε να πρωταγωνιστεί στις επιδείξεις της Jamie Wei Huang, όπου το έντονο και βαθύ κοκκινωπό χρωμάτισμα των ζυγωματικών έφτανε μακριά μέχρι το σαγόνι, επιτρέποντας στα χαρακτηριστικά του προσώπου να ανεβαίνουν σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο.

Το βλέμμα της αγριόπαπιας
Στα ντεφιλέ του Παρισιού, το gothic style στο βλέμμα ήταν ανύπαρκτο -επιτέλους- και τη θέση του πήρε η πιο pop εκδοχή του: μπλε, πράσινο ή κοραλλί στη βάση των βλεφάρων, με ένα τελείωμα σε αποχρώσεις του τσαγιού. «Μια τεχνική σκίασης των ματιών σας, που δεν πρέπει να αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτη έως ότου περάσει και το προσεχές καλοκαίρι», λέει η Joyce.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ