Ένα Party To Remembe-Air Mε Tην Ελένη Φουρέιρα Και Το Νέο AIR MAX 720

1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Με τη μεγαλύτερη σόλα AIR στην ιστορία και με σύνθημα JUST GO BIGGER, η πόλη χόρεψε στους ρυθμούς της pop queen!

Την Τετάρτη το απόγευμα, ο πολυσύχναστος δρόμος της Ερμού γέμισε από sneakerheads της πόλης σε ένα party που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα της Nike! Πάνω από 500 Nike lovers γιόρτασαν την άφιξη του πολυαναμενόμενου Air Max 720 στο μεγαλύτερο party της Αθήνας, παρέα με την Ελένη Φουρέιρα.

Η βασίλισσα της pop με ένα εκρηκτικό live performance εμπνευσμένο από την κουλτούρα του AIR, θύμισε σε όλους μας πως πρέπει πάντα να κυνηγάμε ακόμη και τα πιο τρελά μας όνειρα μας και το επόμενο βήμα μας να είναι…  just bigger!

Στα decks του party βρέθηκε ο DJ KAS διασκεδάζοντας το κοινό με street trap ήχους. Nike dancers χόρεψαν σε μοναδικά street style dance moves, ενώ στον παλμό του πιο ρυθμικού party της πόλης κινήθηκαν, μεταξύ άλλων, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Light, ο Ρένος Ρώτας και η Γιούλικα Σκαφιδά.

Το νέο Air Max 720 ήταν ο πρωταγωνιστής της βραδιάς σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον AIR lab με interactive πειράματα αέρα, τα οποία είχαν στηθεί στο κατάστημα ειδικά για την εκδήλωση, την ώρα που έμπειροι bar tenders σε ένα εντυπωσιακό mixology bar ετοίμασαν soft drinks εμπνευσμένα από το air στοιχείο.

Το νέο Air Max 720 είναι εδώ και σε περιμένει να το ανακαλύψεις!

#nike #ΑΜ720 @nikesportswear