Η Καλλιθέα αποκτά νέο στέκι για κρασί

warehouse-edge
ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Έχει ήδη τραβήξει την προσοχή των οινόφιλων και μεγαλώνει κατά ένα ακόμη μέλος την οικογένεια των Warehouse στην πόλη μας, με νέα προσθήκη μετά τα Εξάρχεια και την Πλάκα, στην Καλλιθέα.

Ένα νέο all-day εστιατόριο με πρωταγωνιστή το κρασί έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια των Warehouse, αυτή τη φορά στα νότια, στην περιοχή γύρω από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στην Καλλιθέα, ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή της… οικογένειας.

Άνοιξε λίγο πριν φύγει το 2018, προσφέροντας σε λάτρεις του κρασιού, του φαγητού και του καφέ ένα στέκι από το πρωί για brunch, για καφέ, για φαγητό, για κρασί, σε έναν χώρο με μίνιμαλ αισθητική που συνδυάζεται και με την αισθητική του κέντρου πολιτισμού.

Όσοι αγαπούν τον καφέ, εκεί θα δοκιμάσουν αρωματικές ποικιλίες από τη Γουατεμάλα και την Αιθιοπία, καφέδες της WiseCup, τους οποίους μπορείτε να συνδυάσετε με ένα λαχταριστό brunch από τις 10 έως τις 14.30, με pancakes, ομελέτες, scrambled eggs, κρουασάν, διάφορα είδη ψωμιού που πρέπει να δοκιμάσετε, συνδυάζοντάς τα όπως στο πιάτο με τα scrambled eggs, το κατσικίσιο τυρί από το Ρέθυμνο και τους σπόρους μουστάρδας.

Alex Antoniadis Food Photography
Για τους λάτρεις του κρασιού, το Warehouse Edge μετρά περίπου 100 ετικέτες με έμφαση στην Καλιφόρνια, τον Νέο Κόσμο αλλά και τον ελληνικό αμπελώνα, με τις περισσότερες να σερβίρονται και σε ποτήρι, αλλά όχι όπως το έχετε στο μυαλό σας μέχρι σήμερα… Μιλήστε με το ενημερωμένο προσωπικό, προκειμένου να σας καθοδηγήσει και να σας συμβουλέψει για να διαλέξετε το κρασί που θα ταιριάξει στα γούστα σας και το φαγητό σας, από τον σεφ Βασίλη Γεωγλερή.

Στο μενού θα βρείτε πιάτα που φανερώνουν διάθεση για πειραματισμό και σίγουρα θα ενθουσιάσουν όσους έχουν ανοιχτό μυαλό και… έτοιμους ουρανίσκους, από ramen μέχρι ανοιχτή φοκάτσια αστακού και στριφτούδια με μπρόκολο και πάστα τρούφας. Για την περίοδο της Σαρακοστής, μάλιστα, ο κατάλογός του περιλαμβάνει και νηστίσιμα πιάτα σε ανάλογο ύφος, όπως μαυρομάτικα με hoisin sauce, τσίλι και σιγομαγειρεμένες καρδιές αγκινάρας σε πετιμέζι και πολλά άλλα.

Κι αν έχετε όρεξη για ποτό, premium spirits, αποστάγματα και προσεγμένα κοκτέιλ σας περιμένουν. 

Info
Warehouse Edge
Πεισιστράτου 4, Καλλιθέα
210 942 7722