Ανακοινώθηκαν τα αίτια θανάτου του Keith Flint

keith-flint Ennio Leanza
ΤΡΙΤΗ, 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Ο frontman των Prodigy απαγχονίστηκε σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα των ιατροδικαστικών αρχών.

Σε απαγχονισμό οφείλεται τελικά ο θάνατος του τραγουδιστή των Prodigy, Keith Flint, σύμφωνα με τον επίσημο πόρισμα των ιατροδικαστικών αρχών του Έσσεξ. Ο Flint είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι του την περασμένη εβδομάδα.

ους επόμενους μήνες αναμένονται τα αποτελέσματα τοξικολογικών εξετάσεων που ενδεχομένως θα ρίξουν περισσότερο φως στις συνθήκες θανάτου του μουσικού.

Alamy / Thomas Frey

«Με βαθύτατο σοκ και θλίψη μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο του αδελφού μας και του καλύτερου φίλου μας, Keith Flint. Ένας αληθινός πρωτοπόρος, καινοτόμος και θρύλος. Θα μας λείπει για πάντα. Σας ευχαριστούμε για τον σεβασμό σας αυτή την ώρα στην ιδιωτικότητα όλων όσοι είχαν στενή σχέση μαζί του» έγραψαν στο Twitter οι Prodigy.

Πολλοί φίλοι και συνεργάτες των Prodigy εξέφρασαν τη θλίψη τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον ξαφνικό θάνατο του Flint. Πρόσφατα μια ομάδα θαυμαστών του ξεκίνησε μια διαδικτυακή καμπάνια για να φτάσει το «Firestarter» στην κορυφή των charts με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου για την ψυχική υγεία και την αυτοκτονία.