Ο James McAvoy «βγάζει στο σφυρί» το πουκάμισο που φόρεσε στα Όσκαρ

James-mcavoy Chelsea Lauren
ΤΡΙΤΗ, 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Brie Larson, Frances McDormand, Charlize Theron, Amy Adams, Samuel L. Jackson και Michael B. Jordan υπέγραψαν το πουκάμισο.

Το πουκάμισο που φόρεσε ο James McAvoy στην πρόσφατη τελετή απονομής των Όσκαρ έχει βγει στο σφυρί για καλό σκοπό. Σύμφωνα με την πλατφόρμα δημοπρασιών Prizeo, τα έσοδα του πλειστηριασμού θα ενισχύσουν το Ronald McDonald House στη Νέα Υόρκη.

Δείτε το μήνυμα του McAvoy για τη δημοπρασία

Το συγκεκριμένο πουκάμισο όμως δεν είναι μονάχα ένα λευκό πουκάμισο, καθώς φέρει τις υπογραφές πολλών μεγάλων αστέρων του Χόλυγουντ που ο ηθοποιός εξασφάλισε στο after-party που διοργάνωσε το Vanity Fair. Το πουκάμισο υπέγραψαν μεταξύ άλλων οι Brie Larson, Frances McDormand, Charlize Theron, Amy Adams, Samuel L. Jackson και Michael B. Jordan.

Στην ανάρτησή του ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν λίγο μεθυσμένος όταν του ήρθε η ιδέα, εξηγώντας έτσι γιατί ορισμένες υπογραφές είναι δυσανάγνωστες. «Θα καθαριστεί, εκτός εάν δεν το θέλετε, το οποίο είναι απλά περίεργο. Είναι όμως για καλό σκοπό, οπότε καταλαβαίνουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο McAvoy στο μήνυμά του.