Πρώτη ματιά στον Matt Smith ως Charles Manson

charlie-says
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Το «Charlie Says» της Mary Harron επικεντρώνεται στις γυναίκες της «οικογένειας» του διαβόητου δολοφόνου.

Ο Charles Manson έχει επανέλθει στην επικαιρότητα, καθώς φέτος αναμένεται να κυκλοφορήσουν τρεις ταινίες με θέμα τη ζωή και τη δράση του. Πέραν της πολυσυζητημένης ταινίας του Quentin Tarantino που κυκλοφορεί το καλοκαίρι, o Daniel Farrands γύρισε το θρίλερ «The Haunting of Sharon Tate» με την Hilary Duff που κυκλοφορεί τον Απρίλιο, ενώ η Mary Harron σκηνοθέτησε το «Charlie Says» με θέμα τις γυναίκες της «οικογένειας» του Manson.

Δείτε το τρέιλερ του «Charlie Says»

Η ταινία αφηγείται την ιστορία των Leslie Van Houten, Susan Atkins και Patricia Krenwinkel που συμμετείχαν στους αποτρόπαιους φόνους των Sharon Tate και Leno LaBianca το καλοκαίρι του 1969. Αρχικά οι τρεις γυναίκες καταδικάστηκαν σε θάνατο, όμως οι ποινές τους αργότερα μετατράπηκαν σε ισόβια κάθειρξη.

Το πρώτο τρέιλερ του «Charlie Says» δείχνει τις τρεις γυναίκες – τις οποίες υποδύονται οι Hannah Murray, Marianne Rendón και Sosie Bacon – να βρίσκονται στη φυλακή να συζητούν με μια καθηγήτρια εγκληματολογίας (Merritt Wever) για τα εγκλήματά τους. Όπως είναι αναμενόμενο, στο τρέιλερ εμφανίζεται ο Matt Smith στον ρόλο του Charles Manson, ως ενορχηστρωτής της «οικογένειας». Στην ταινία εμφανίζονται επίσης οι Cara Gugino, Suki Waterhouse και Chase Crawford.

Σεναριογράφος της βιογραφικής ταινίας της Harron είναι η Guinevere Turner, με την οποία συνεργάστηκε στο «American Psycho». Το «Charlie Says» έχει ήδη προβληθεί στα φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας και Στοκχόλμης και θα κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες τον Μάιο.