Έρχεται η συνέχεια του «P.S. I love you» και αυτό είναι το trailer

ps-i-love-you
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Η συγγραφέας του πρωτότυπου μυθιστορήματος αποκάλυψε τον τίτλο και την ημερομηνίας κυκλοφορίας του σίκουελ.

Η Cecelia Ahern ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε τη συνέχεια στο διεθνές bestseller μυθιστόρημα «Υ.Γ. Σ' αγαπώ» μέσω μια ανάρτησης στο Twitter. Η Ιρλανδή συγγραφέας αποκάλυψε επίσης τον τίτλο, καθώς και την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου βιβλίου.

«Έχω μεγάλα νέα! Έχω γράψει ένα σίκουελ στο “Υ.Γ. Σ’ αγαπώ”, το οποίο τιτλοφορείται “Postcript”. Το “Postscript” θα εκδοθεί στις 19 Σεπτεμβρίου σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία. Ελπίζω πως θα καλωσορίσετε την Holly και τον Gerry και πως όταν το διαβάσετε θα σας συγκινήσει όπως και εμένα» έγραψε η Ahern.

Το ρομαντικό μυθιστόρημα της Ahern εκδόθηκε το 2004 και επικεντρώνεται σε ένα παντρεμένο ζευγάρι – την Holly και τον Gerry. Όλα όμως αλλάζουν δραματικά μια μέρα όταν ο Gerry πεθαίνει από καρκίνο και καθώς η Holly τον θρηνεί, ανακαλύπτει δέκα επιστολές που της άφησε ο έρωτας της ζωής της. Εκεί ο Gerry αφηγείται ιστορίες που τη βοηθούν να ξεπεράσει την τραγωδία και κάθε γράμμα ολοκληρώνεται με το υστερόγραφο «σ’ αγαπώ».

Το βιβλίο της Ahern γρήγορα έγινε ανάρπαστο και το 2007 μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη από τον Richard LaGravenese με την Hilary Swank και τον Gerard Butler στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η συγγραφέας έκτοτε έχει γράψε άλλα 15 βιβλία τα οποία πουλήσαν 25 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και έχουν μεταφραστεί σε 30 γλώσσες

Δείτε το τρέιλερ του «Υ.Γ. Σ’ αγαπώ»